Moje sladké tajemství

Tajné románky

Komu dokázala zamotat hlavu?

Krásná Eliška Křenková (33), která se už brzy objeví v novém seriálu To se vysvětlí, soudruzi!, patří mezi naše nejtalentovanější herečky. O práci by byla schopna mluvit dlouhé hodiny, když ale přijde řeč na soukromí, zarytě mlčí.

Pravda, před deseti lety svoje příznivce šokovala, když se na povrch dostaly snímky s hercem Jiřím Lagmajerem (57), ze kterých bylo všem jasné, že se nejednalo o pouhou pracovní schůzku. A od té doby si dává ještě větší pozor, aby se náhodou nikdo z jejího osobního života nic nedozvěděl.

Údajně ulovila i největšího seriálového fešáka.

Přesto nedávno vyplulo na povrch, že v jejím životě figuroval ještě jeden proslulý fešák. Během natáčení pohádky Princezna zakletá v čase před třemi lety měla prožít románek s idolem Markem Lamborou (28). Společně se pak objevili i na několika společenských akcích, kde ale dělali, že mezi nimi není nic víc než jen přátelství.

S Langmajerem to bylo hodně žhavé.

Bohužel ani s ním nikdy netvořila oficiálně pár. Lambora by měl dnes randit s herečkou Sárou Rychlíkovou (24). Ta ale o jejich vztahu rovněž mlží, což nasvědčuje tomu, že v jejich lásce bude nějaký háček. Možná Lambora na Křenkovou ještě úplně nezapomněl a Rychlíková o tom dobře ví...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden