Můj kousek štěstí

Tajil před ní manžel milenku a syna?

Nečekaně dramatický závěr roku prožila vdova po slavném českém zpěvákovi Ivana Gottová (44). Dozvěděla se totiž, že její muž měl mít obrovské tajemství. 

Všichni, kteří Karla Gotta (†80) znali, o něm mluví jako čestném a hodném člověku. Nikomu se proto nechce věřit, že by byl Mistr schopen dlouhá léta lhát své ženě Ivaně a podvádět ji s údajnou milenkou Alicí Kovácsovou (54). Potíž je v tom, že přesně to tvrdí jeho nejstarší dcera Dominika Gottová (47). „Táta mi jednou řekl: Možná máš více sourozenců, ale to se třeba dozvíš, až tady nebudu,“ tvrdí Dominika.

Domněnku, že Hugo (11), kterého Kovácsová vychovává s Ondřejem Havelkou (66), je synem Karla Gotta, opírá mimo jiné o známou černobílou fotografii. Na ní je Gott s malým chlapcem, který si hraje na rytíře. Je opravdu možné, že by to byl syn, po němž Mistr tolik toužil? Dominika tvrdí, že dotyčného hocha moc nezná, viděli se prý letmo.

„Myslím si ale, že by veřejnost měla vědět, že můj otec, Karel Gott, měl vytouženého syna,“ míní Dominika, která svými slovy musela Ivaně a dost možná i jejím dcerkám Charlottě (14)Nelly (12) způsobit mnoho bolesti. O Alici mluví Dominika jako o celoživotní otcově múze. Ta měla být údajně zpěvákovou milenkou deset let, od svých sedmnácti. Nejstarší Gottova dcera prý tvrdí, že se s Alicí nikdy nepřestal otec stýkat, a to ani v dobách, kdy byl se svou ženou Ivanou. Vdova po zpěvákovi se k ničemu nevyjadřuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden