Můj čas na kafíčko

Tajně zamilovaná do pohledného kolegy?

Zvláštní informace unikly na veřejnost ze života pohledné herečky ze seriálu Jedna rodina Bereniky Kohoutové (32).

Ta se sice tváří jako spokojená žena, která má doma milujícího manžela a dcerušku Lolu (4), ale ne vše má být zalité sluncem. Říká se, že její manželství prochází krizí a začíná cítit, že svatba nebyla jejím nejlepším životním krokem.

Filip Blažek (50).  Tahle žena získala před lety jeho srdce.

Vypadá to, že je z něj úplně vedle

Celá záležitost je pro herečku složitější i proto, že údajně něco cítí ke svému kolegovi z Jedné rodiny Filipu Blažkovi (50). Může snad do něj být tajně zamilovaná? Blažek je sice o mnoho starší než jeho kolegyně, nicméně udržuje se ve formě a vypadá velmi dobře.

Manželku rád rozmazluje

Nejspíš i proto před lety získal srdce o šest let mladší manikérky Jolany Blažkové (44), kterou si dokonce vzal i za manželku. Miluje ji natolik, že jí dokonce jako dárek zaplatil plastiku břicha.

Je tak mužem, který pro ženu udělá cokoli na světě, jen aby byla spokojená. A právě to má Kohoutové imponovat. Její manžel, reklamní textař Kryštof Kubín (37), se sice snaží, ale jednoduše to údajně není ono a z jejich vztahu vyprchává vášeň.

Přeskočila mezi nimi jiskra?

A jelikož Kohoutová natočila s Blažkem i milostné scény, možná během nich zjistila, že k němu něco cítí. Tím spíš, pokud s ní třeba někdy, byť jen nevinně, flirtoval nebo jí řekl, že jí to sluší. Zažila tak něco, co možná už doma nějakou dobu neprožívá.

Uvažuje, že Kubína opustí?

A kdoví, třeba si pohrává s myšlenkou, jaké by to asi bylo, kdyby se vášeň a láska ze seriálu promítla i do jejich skutečných životů.

Těžko ale říct, zda by byla ochotna kvůli tomu opustit manžela a slepě věřit, že to samé udělá i Blažek. Ten je podle našich informací doma spokojený a nechce na tom nic měnit. Zřejmě tedy setrvají u toho, že zůstanou jen dobrými kolegy a přáteli. 

Překvapivý zvrat?

Třeba se ale Kubínovi donese, že se jeho ženě Blažek líbí, a začne se doma víc snažit. Možná pak občas uklidí nebo rodině něco dobrého uvaří. To by mohlo pomoci v jejich uvadajícím vztahu znovu nastartovat vášeň a romantiku. Jinak jejich vztah může skončit brzy rozchodem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden