Můj čas na kafíčko

Tajný románek s kolegou z Ulice?

Můj čas na kafíčko

Je sympatická, úspěšná, ale v lásce má až neuvěřitelnou smůlu. Proč je Randová stále sama a nemůže si najít partnera? Má to snad hlubší důvody?

Po osudové lásce touží Martina Randová (50) už spoustu let, ovšem bohužel marně. Proč je už několik let sama bez partnera a jen přihlíží tomu, jak si její kolegové užívají? Má snad takovou smůlu, anebo si za to může i trochu sama?

Sympatická a úspěšná herečka ze seriálu Ulice Martina Randová (50) má ve svém životě už roky jeden velký problém. Nedaří se jí najít toho pravého. Proč herečku nikdo nechce a co musí udělat pro to, aby se to změnilo?

S partnerem ji nikdo nikdy neviděl

Od té doby, co televizní diváci Randovou znají, se na veřejnosti s žádným partnerem neobjevila. To ale neznamená, že nikdy žádnou lásku neměla. Zase tak špatně na tom po milostné stránce během svého života nebyla.

Prožila hned několik vztahů, nicméně sama říká, že pouze dva z nich byly opravdové. Proč jí ale ani jeden

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden