Moje šťastná hvězda

Televize Tomicové nečekaně vrazila kudlu do zad?

Jako by špatných zpráv pro Pavlu Tomicovou (61) nebylo v poslední době až dost. Další ránu jí prý uštědřila televize Prima. Herečka doufala, že by se ještě mohla vrátit  do natáčení seriálu ZOO, ale údajně s ní už tvůrci nepočítají.


V ZOO už s ní nepočítají?


Tomicová už se v dalších dílech seriálu neobjeví proto, že se kvůli ní musely v minulosti přepisovat scenáře a měnit natáčecí dny. Tomicová měla zkolabovat letos v březnu a následně nebyla dva měsíce schopná pracovat.


Ondřej Malý (58) jí způsobil obrovské trápení.

Nenatáčela seriál, a dokonce si dala přestávku i od divadla. Nebylo to navíc poprvé, co zkomplikovala natáčení ZOO. Stalo se tak i před dvěma lety, kdy se trápila kvůli rozchodu s manželem Ondřejem Malým (58).

Ten ji vyměnil za její nejlepší kamarádku, herečku Kristýnu Kociánovou (39), a dokonce s ní založil rodinu. Herečka tehdy trpěla a několik měsíců měla problém i jen vyjít z domu.

Poslední roky tak pro ni byly velmi náročné, nicméně chystá se k práci brzy vrátit. Hodně jí má v životě pomáhat sympatický kolega ze ZOO Robert Nosek.

Nová láska

Dokonce kolují informace, že by to snad měl být její nový partner, a herečka s ním má sdílet jednu domácnost. Zatím to ale není potvrzené, pouze je novináři přistihli, jak spolu jedou na výlet autem.

Tomicová by si ale milujícího muže po svém boku zasloužila. Právě láska jí může pomoci naučit se znovu radovat ze života a užívat si každičký okamžik. Vždyť má prakticky celý podzim života ještě před sebou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden