Moje šťastná hvězda

Tereza Bebarová: Vážné zranění jí komplikuje život!

Nechtěně zavařila kolegům i tvůrcům seriálu

Představitelka seriálové Světlany Nyklové, TEREZA BEBAROVÁ (41) utrpěla velmi nepříjemné a bolestivé zranění kolena. Musí zrušit nasmlouvanou práci. Léčení je prý na delší dobu a vyhlídky nejsou nejlepší. Kdy se vrátí do divadla a do Ulice?

Chvilka nepozornosti zkomplikovala krásné herečce pořádně život. „Vyhodila si koleno o devadesát stupňů,“ prozradil podrobnosti o jejím zdraví zdroj z hereččina okolí. Jedná se nejen
o velmi bolestivé zranění, ale rovněž o takové, které se dlouho léčí a vyžaduje především klid.
A to je vzhledem k tomu, jak je Bebarová pracovně vytížená v divadle i v televizi, docela problém. Nic jiného jí ale nezbývá. Nemůže totiž chodit. „Je to tak. Měla jsem úraz. Léčení bude na dýl, musím teď být v klidu,“ potvrdila herečka zvěsti o nehodě, která ji postihla. Jak si ale poradí tvůrci nekonečného seriálu Ulice, v němž hraje Bebarová jedenáctým rokem Ukrajinku Světlanu? A kdo nahradí herečku v divadle, kde má spoustu závazků?

Natáčení v nedohlednu

„Poranění kolena Terezy Bebarové natáčení oblíbené Ulice nikterak nenaruší. Produkce seriálu se samozřejmě bude snažit herečce maximálně ulevit, aby byla spokojenost na obou stranách,“ uvedl mluvčí seriálu VOJTĚCH BOHÁČEK. A jak řekl, tak se stalo. Televize Nova měla kvůli zraněné herečce předělat natáčecí plán a podle našich informací se měly scény, v nichž se objevuje buď přesunout, nebo odložit na dobu, kdy bude schopná točit. Mnohem horší situace ale nastala koncem října po oznámení vážného zranění Bebarové v Divadle na Vinohradech, kde měla začátkem listopadu mít premiéru komedie Když ptáčka lapají. Měla se totiž objevit v hlavní roli a najít takhle narychlo náhradu bylo údajně velmi obtížné. Vedení divadla muselo proto začít urychleně jednat.

Premiéra byla v ohrožení

Na Vinohradech zavládla podle svědectví zaměstnanců trochu panika. Zranění Bebarové přišlo totiž v tu nejméně vhodnou dobu, přesněji řečeno jen pár dní před očekávanou premiérou. Vedení divadla se proto rozhodlo přesunout představení až na 6. ledna 2017. Diváci však o nic nepřijdou, dočkají se ho, jen roli po Tereze převezme dočasně ANDREA ČERNÁ (39). Ohrožené bylo také shakespearovské drama Romeo a Julie, kde muselo vedení hledat další náhradu. „Do uzdravení Terezy Bebarové se jí ujme Jitka Smutná,“ oznámil ředitel divadla. Nezbývá tak než doufat, že se Tereze podaří dostat se zase brzy do formy. Podle vyjádření odborníků záleží však na tom, jak moc bylo koleno poškozené a zda nebude muset herečka výhledově podstoupit ještě operaci.

Tvůrci seriálu Ulice se herečce přizpůsobí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden