Můj kousek štěstí

Tereza Kostková: Žárlivé scény exmanžela

Tohle nikdo netušil! Mnozí se podivovali nad tím, že herečka Tereza Kostková (42) do toho tak rychle praštila se svým kolegou, režisérem Jakuben Nvotou (41). Poprvé spolu byli viděni začátkem června a v srpnu už bok po boku kráčeli k oltáři.

Nejspíš ale spolu randili nějaký ten pátek, protože mělo trvat dlouho, než si Kostková svatbu vůbec prosadila. Prý ke svatbě málem vůbec nedošlo! Proslýchá se, že proti tomu bojoval její exmanžel herečky, režisér Petr Karcik (60), s nímž má Kostková syna Tondu (11).

I dva roky po rozvodu měl na Terezu velmi žárlit a zpráva o tom, že se budou brát, ho musela pochopitelně rozzuřit. V takovém případě může zhrzený muž dělat na svou bývalou ženu nátlaky kvůli dětem. Je jasné, že Kostková nebyla v lehké situaci.

Nakonec si ale sňatek prosadila a stala se tou nejšťastnější ženou pod sluncem. Kuriózní je, že nyní, nejspíš nechtěně, dává důvody k žárlivosti pro změnu Nvotovi. Natáčí totiž seriál Temný kraj s hercem Lukášem Vaculíkem (56), o němž se šušká, že má pro herečku slabost.

Snad to nenabourá její manželskou pohodu!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden