Moje šťastná hvězda

Tipujeme, kdo Táňu sbalil...

O své lásce Taťána Kuchařová zatím úspěšně mlží. Zalovila tentokrát blond kráska v zahraničí?

TAŤÁNA KUCHAŘOVÁ (34) si prošla ošklivým rozvodem. Nyní to ale vypadá, že se všechno uklidnilo. Krásná modelka se může soustředit na práci i na nový vztah. A prý je zamilovaná až po uši!


Když se bývalá Miss World s hudebníkem rozcházela, nenechali na sobě nit suchou. Jako by se předháněli, kdo na toho druhého nahází více špíny. Pracovaly emoce i zhrzená ega. A zatímco Ondřej Gregor Brzobohatý (39) si brzy našel partnerku Danielu Písařovicovou (43), Kuchařová zůstala sama.


Sice tvrdila, že nabídek na rande má spoustu, ale do ničeho se nehrne. To už ale evidentně neplatí, modelka přiznala, že je zamilovaná!


Konečně je zase šťastná


O panu Tajemném zatím nechce mluvit, ovšem je vidět, že s ní láska dělá divy. Jde z ní energie, rozdává úsměvy. Žádná deprese a stěžování si jako v minulosti. Naopak, všechno je najednou pozitivní a zalité štěstím. Také navrhuje vlastní módní kolekci, s kamarádkami cestuje po Asii.


Rozvod s hudebníkem už ji, zdá se, přebolel.

Ale i když si cestování jako vždy užívá, těší se na návrat. Aby také ne! Na vztahu je třeba pracovat, což sama moc dobře ví. A i když nechce přiznat, s kým chodí, leccos se vyčíst dá.

Sbalila italského podnikatele?

Po několikatýdenním „konkurzu“, jak postupné hledání partnera sama modelka nazvala, je tedy rozhodnuto. Podle informací ze zákulisí českého showbyznysu je jejím vyvoleným cizinec. Což by odpovídalo tomu, že po vztahu s Brzobohatým nemá na české „kluky“ náladu.

Dříve pronesla, že by si jí měl přítel vážit. Pokud bychom k tomu přidali i životní nadhled, po kterém rovněž touží, bychom mohli uvažovat o muži starším. Také se pohybuje v módní branži. Tím zjevně můžeme vyloučit sexy modely, ostatně s jedním už randila. S Američanem Lanem Carlsonem (43) jí to ale tehdy také nevyšlo.

Seznámili se na cestách?

Z mnoha tipů, které padly v redakci, se nejvíce přikláníme k tomu, že jde o italského podnikatele, který se objevil na některé společenské události, jež Kuchařová v zahraničí navštívila. Už začátkem roku byla na letišti spatřena s jistým fešákem, v létě jí zase dělal ve Státech společnost pohledný vousáč, se kterým si pobyt za oceánem očividně dost užila, Mohl by být snad jeden z nich její novou láskou?

Horší už to být nemůže

Zřejmě velmi brzy uvidíme, jak blízko či daleko od pravdy jsme byli. Každopádně Kuchařová je spokojená, což je pro ni nejdůležitější. Ve finále je úplně jedno, odkud její muž pochází nebo z jaké společenské vrstvy je. Asi nejen ona to vidí tak, že horší než s Brzbohatým to být nemůže. Snad už se krásná modelka tentokrát nespálí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden