Můj kousek štěstí

Tomáš Matonoha: Manželství v koncích s dechem

Může manželství Lucie Benešové (43) a Tomáše Matonohy (46) vydržet? Výčitky, nedostatek pozornosti a nervy na pochodu!    

Jejich vztah by se dosud mohl považovat za téměř dokonalý. Žádné milostné skandály, žádné krize a každou chvíli básnili, jak se měli skvěle na společné dovolené.

Teď se ale zdá, že se situace změnila. Štěstí z manželství Lucie Benešové a Tomáše Matonohy najednou vyprchalo!     Bývalo pravidlem, že manželé jezdili s dětmi Luciánem (20), Sárou (18), Štěpánem (12) a Larou (5) několikrát ročně na dovolenou a trávili společné večery.

Letos prý vyjeli sotva na pár dní do Chorvatska. Herecký pár si totiž naložil zřejmě více než unese a na společné rodinné chvíle už nezbývá čas. Například tolik aktivit, kolik má Matonoha, je na jednoho smrtelníka opravdu hodně.

Kromě svého pravidelného televizního pořadu Co na to Češi má náročné natáčení show Tvoje tvář má známý hlas, a k tomu ještě točí na Slovensku, takže stále jezdí stovky kilomertrů tam a zpět. A to není všechno.

Divadlo, ježdění na zájezdy…     „Má toho plnou hlavu. Je to náročný. Kolikrát ani neví, kde má věci… Je mi ho líto. Myslím, že to má tak nějak v mlze. Je úplně na zhroucení,“ sdělila Benešová, která také neví kam dřív skočit.

Nyní se navíc vrhla na divadelní herectví, kterému se vždy vyhýbala. A aby toho nebylo málo, ještě se dvojice stěhuje do nového domu. Jenomže takový zápřah obou partnerů má dopad na domácí atmosféru.     „Prakticky není vůbec doma,“ postěžovala si Benešová na konto manžela.

Je pak těžké se vyvarovat výčitkám a udržet emoce na uzdě. „Chce to obrovské množství tolerance. Je důležité rozmyslet se, než člověk něco řekne, protože pak už se to nedá vrátit a zbytečně začne hádka,“ přiznává herečka, které už viditelně dochází trpělivost.

Je evidentní, že momentálně se jejich vztah ocitá ve velké krizi. Jenomže jak z toho ven? Závazky jsou nasmlouvané a rušit je, by se oběma hercům nemuselo vyplatit. Nezbývá jim tedy než doufat, že je tohle náročné období nenávratně nerozeštve.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden