Moje šťastná hvězda

Tomáš Plekanec: Drsné útoky kvůli těhotenství

Poslední dobou se na ně valí vlna kritiky. Hokejista Tomáš Plekanec (36) a jeho partnerka Lucie Šafářová (32) se musí vypořádávat s nepříjemnými komentáři, které se týkají jejího těhotenství. Na povrch totiž vyplula informace, že Šafářová už je těhotná delší dobu, ale s Plekancem to před veřejností tajili.

Jeden ze zdrojů z jejího okolí prozradil, že v jiném stavu byla už v době, kdy končila tenisovou kariéru. A těhotenství měl být také hlavní důvod, proč Šafářová s tenisem sekla. Teď už ale nikomu nic nevyvracejí a naopak veřejně přiznali, že pro miminko už dokonce vybírají jméno.
A aby toho nebylo málo, dokonce prozradili i termín porodu. Plekancův třetí potomek má přijít na svět v prosinci.

Rozrůstající se rodina

Drsná kritika se strhla u fotografie, kterou Plekanec sdílel na svých sociálních sítích. Na té je s Lucií a s několika dětmi, kterým nejspíš poskytli finanční podporu, protože Plekanec k fotografii napsal, že jde o charitativní projekt.

Nicméně k fotce taky napsal, že je moc rád, že se jejich rodina rozrůstá, a tím možná narážel na těhotenství partnerky. Jeho sledující to doslova zvedlo ze židle a začali hokejistovi nadávat. V některých komentářích se píše, že charitou by se neměl chlubit. V dalších také, že on sám opustil dva syny a teď se pyšní charitou na cizích dětech místo toho, aby byl sám dobrým otcem. Objevil se také názor, že je Plekanec bezcharakterní nula.

Dělá jí to naschvál?

Před pár dny se Plekancova stále ještě manželka Lucie Vondráčková vrátila z Kanady zpátky do Česka.Už v minulosti se zmínila, že pro ni i pro syny to bude obrovská změna a situace, do které přijede, jí nejspíš příjemná nebude. Nicméně fanoušci za ní stojí a přejí jí spoustu sil. Navíc si myslí, že jí to Plekanec dělá naschvál, ale nerozumí tomu proč.

Jako kdyby toho měla málo. S Plekancem přece jen strávila kus života, a teď se bude muset dívat na to, jak si buduje rodinu s jinou. Dívat se, jak se milenka jejího muže zakulacuje, to by zabolelo snad každou ženu.Zvlášť když ona sama s ním má dva syny, o které téměř nejeví zájem. Zda to tak skutečně bude, se potvrdí časem, ale zatím tomu všechno napovídá. Otázkou tedy teď zůstává, jak bude vypadat jeho péče o první dva syny v porovnání s budoucím potomkem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden