Můj kousek štěstí

Trápí ji manžel i milenec

Jak nejlépe oplatit manželovi, že odešel za jinou? Co takhle novým mužem a nahou fotkou?

Eva Decastelo (44) hubne, a kdo by se divil! Její muži ji nešetří.

Stále ještě manžel, scenárista René Decastelo (49), se chlubí svou ragbistkou, ale i Evina nová láska, fotograf Tomáš Třeštík (44), se chová nevyzpytatelně. Nedávno se demonstrativně vyfotografoval v bytě poblíž manželky, spisovatelky Radky Třeštíkové (41), kterou údajně opustil.

V té chvíli měla Radka na sobě jen ručník. Je to ostatně její oblíbený oděv, vždyť se i na filmovém festivalu na červeném koberci objevila v něčem, co připomínalo utěrku. Třeštík tvrdí, že jsou jen kamarádi, byť tedy je jeden z nich v ručníku.

Eva i Radka, horují pro nahotu. Radka se nechala nahá zvěčnit na titulní stranu jistého časopisu, na to Eva rychle zareagovala protiúderem. Nechala se Třeštíkem vyfotografovat nahá v karvinském rybníku.

Bez šatů ji navíc nefotografoval poprvé. Nahou Evou přitisknutou na skalisko se chlubil už v srpnu. Zatím se holky vždy fotily zezadu nebo všelijak zakryté, ale možná se brzy začne „střílet ostrými“ a ony se odhalí víc. Která vyhraje? Ta, jež nahá přeběhne v pravé poledne Václavák? Decastelo zhubla o třináct kilogramů, asi to pro ni není psina, ale souboj nervů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden