Můj kousek štěstí

Trapná hra pro veřejnost?

Dagmar Patrasová (59), Felix Slováček (72)

Kdo v posledních měsících nezaznamenal spory kolem Dády Patrasové (59) a jejího manžela Felixe Slováčka (72), ten snad jakoby nebyl. Nejsledovanější český pár současnosti se nejdříve rozváděl a teď už jsou prý zase spolu! Není to ale všechno jen trapná hra pro veřejnost?

Nový rok začal v rodině zpěvačky, herečky a známé moderátorky dětských pořadů Dagmar Patrasové (59) a záletného saxofonisty a milovníka krásných žen Felixe Slováčka (72) usmířením. Poté, co byla loni odhalena Felixovo veřejná nevěra s mladou výtvarnicí Lucií Gelemovou (33), Dáda nakonec silný tlak médií nevydržela. Nejprve se trápila a snažila se své téměř čtyřicetileté manželství zachránit. Nevěděla však opravdu kudy kam, proto pila, tloustla a přibírala, byla dokonce donucena vyhledat odbornou psychologickou pomoc a začala brát antidepresiva.
Koncem roku dokázala sebrat poslední zbytky sil a po nerovném boji se svým manželem se rozhodla jejich téměř čtyřicetileté manželství prolezlé nevěrami ukončit rozvodem. Pevné rozhodnutí jí však příliš dlouho nevydrželo a nechala se zřejmě znovu uchlácholit. Nebo jí snad Felix uplatil luxusními dárečky? Originální šaty od módní návrhářky Beaty Rajské nebo luxusní kožich, kterým svou ženu Slováček obdaroval svědčí o tom, že je jejich manželství snad opravdu zachráněno. Nebo je to všechno jen další špinavé divadlo pro diváky?

Na každém plese s jinou dámou

Plesová sezona je v plném proudu a Dagmar Patrasová s Felixem Slováčkem vždy patřili k těm, kteří na velkých společenských akcích tohoto typu nemohou chybět. Možná jim někdo odborně poradil, jak reagovat, možná sami přišli na to, že tudy už cesta nevede.Dáda žádost o rozvod stáhla a do médií vyslala zprávu, která všem vyrazila dech. S Felixem už jsou prý zase spolu a šťastní! Tuto radostnou zprávu se údajně znovu zamilovaný pár samozřejmě rozhodl prezentovat i na veřejnosti a nebylo lepší příležitosti než se předvést ve velkém.Právě proto vyrazila Patrasová se svým mužem na prestižní Česko-slovenský ples, kde spolu bok po boku nejen tančili, ale cukrovali jako dvě hrdličky a Felix se dokonce nechal slyšet, že všechno zlé je snad už pryč.
Ještě předtím ho doprovodila Dáda v novém černém kožichu v hodnotě více než 125 tisíc korun, který dostala od svého manžela, na prestižní večírek na Ruské velvyslanectví v Praze. Domněnku o tom, že celá usmiřovací akce je pouze trapnou přetvářkou pro veřejnost, potvrzuje skutečnost, která nastala jen týden po velkém návratu Dády do Felixovy náruče. Felix Slováček se totiž náhle objevil na prestižním plese v Mariánských Lázních, kam často jezdívá, a po jeho boku zářila opět mladičká a krásná Lucie Gelemová! Návštěvníci plesu neskrývali své rozpaky, přesto Felixe se svou milenkou přijali v krásném lázeňském městě s otevřenou náručí.

Proč stáhla Dáda žádost o rozvod?

Nevěra už zřejmě do života slavného páru patří. Dokonale jí znají oba zúčastnění. Dáda, která za mlada taky nebyla svatá, povahu svého muže zná a ví, že už se nezmění. Jeho vztah s Gelemovou,kterým žila loni celá zem, už ale přesáhl míru, kterou byla Dáda schopna unést.
Ve světě medií však nemohla zůstat pošpiněna, proto se musela rozhodnout vzniklou situaci řešit veřejně. Rozvod byl tedy zřejmě jen nafouknutou mediální bublinou a zvednutým zdviženým prstem, kterým Dáda Felixovi říkala, že tohle jeho jednání a chování už je skutečně přes čáru.
Nebo se snad manželé dohodli, aby nemuseli složitě dělit svůj mnohamilionový majetek? Ať si každý dělá co chce, ale na veřejnosti musí přece působit vždycky jako dokonalý pár! Proč se ale Felix jen týden na to opět ukázal se svou milenkou Gelemovou? Proč Dádu opět ponižuje? Padne zase Patrasová na kolena a zažije svět českého showbyznysu ten nejdramatičtější rozvod letošního roku?

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden