Můj kousek štěstí

Eva Burešová chce třetí dítě? Forejt se zblázní!

Chystá se rodit jako na běžícím pásu? Od partnera zřejmě očekává, že bude vydělávat miliony...

Skrytě promluvila o dalším dítěti, bylo by třetí. „Měla jsem nádherný, harmonický porod. Opravdu to byl nádherný zážitek. Kdybych takhle měla rodit pokaž­dé, tak budu těhotná klidně každý rok,“ nechala se slyšet Eva Burešová (29).

V kuloárech se ovšem šeptá, že když slyší partner, šéfkuchař Přemysl Forejt (35), jakoukoli poznámku o eventuálním dalším miminku, zbledne jako křída. Z předchozího vztahu má Stellu (7), Eva vychovává ze vztahu s hudebníkem Michaelem Krásným (38) syna Nathaniela (5).

To už jsou, připočítáme-li společného Tristana Williama, který se narodil loni v srpnu, tři děti. Na dům nedaleko Benešova s pozemkem kolem tří tisíc metrů čtverečních, kde nechybí jezírko vhodné i ke koupání, si Eva a Přemysl vzali hypotéku.

Splácet ji nebude v nynější těžké době žádná legrace. Forejt dělá, co může, účinkuje dokonce i v reklamách na hamburgery, ač to zjevně není jeho „šálek čaje“. A další dítě?

No to už by se snad ani nedalo zvládnout, myslí si patrně. Avšak partnerka mluví o porodech, jako by to byla dovolená na pláži. Má-li týž názor i na výchovu dětí, čekají Forejta krušné časy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden