Moje šťastná hvězda

Trvalo léta, než svému bývalému muži odpustila

Herečka IVANA ANDRLOVÁ (59) a IVAN VYSKOČIL (73) byli patnáct let spolu. Jenže záletný manžel se spustil s exotickou ANIFE VYSKOČILOVOU (45) a rozvod byl na spadnutí.

Na nezájem mužů si nemohla rozhodně stěžovat. Herečka Ivana Andrlová (59) měla řadu ctitelů a fanoušků po celé zemi. Není divu, Ivana byla krásná v každé své roli. A přitom o herectví jako malá vůbec nestála.

Chtěla se věnovat pouze zpěvu a pianu, ale osud tomu chtěl jinak a ona začala hrát už v době dospívaní, po boku slavného herce Jaromíra Hanzlíka (71) si zahrála v televizní inscenaci s názvem Podnájemníci.

Slavná přes noc

V tu dobu se dostala do Prahy na konzervatoř a přes noc se stala slavnou. Mladičká dívka, která se do Prahy přestěhovala z malého města ve východních Čechách, se stala terčem bulvárních novinářů a každou chvíli o ní psali něco peprného.

Ivana se ale snažila chovat slušně a dál pracovala na své kariéře. A režiséři se o ni rvali. Přicházely role princezen a řada nápadníků se tak rozrostla. Ona ale zahořela láskou k o čtrnáct let staršímu Ivanu Vyskočilovi (73).

Do vztahu jim vstoupila jiná kráska

Slavná herečka proslulá princeznovskými rolemi prožila se svým kolegou Vyskočilem lásku s velkým L a jejich štěstí trvalo celých patnáct let.

Bohužel Vyskočil je v lásce hodně temperamentní a nestálý, a tak není divu, že ho okouzlila exotická kráska Anife Vyskočlová (45). A tak čerstvě zamilovaný a poblouzněný Ivan dal sbohem dlouholetému vztahu a šel za hlasem svého srdce.

Ivana se z rozchodu nevzpamatovala

Jeho rozhodnutí ji ale doslova šokovalo. Vždyť spolu vychovávali dceru Míšu (30). Stále nechápala, jak mohl patnáct let hodit přes palubu jen kvůli nějakému románku, a dlouhá léta se svou tehdejší láskou nemluvila.

Jenže bylo tomu opravdu tak? Kdekdo tvrdí, že na rozpadu slavného páru se velkou měrou podílela i Ivana. Ta se ale cítí ukřivděná a stále nechápe, proč dal přednost jiné.

Neviděla jiné muže

Přitom Ivana vždy patřila k předním kráskám českého fi lmu. Její charismatická tvář okouzlila nejednoho muže a coby princezna, kterých se v životě nahrála dost, byla prostě vždy okouzlující.

O jejích půvabech mluvil i Jan Čenský (58), který s ní často hrával, a kdyby nebylo jejího muže, dost možná by Ivanu pozval na rande. Ale Ivana měla oči jen pro svého manžela, proto rozvod nesla těžce a dodnes se z něho nevzpamatovala.

Hrála si na ublíženou, sama ale podváděla Pravda ale je, že jejich vztah nebyl rozhodně bez mráčků a máslo na hlavě nemá jen Ivan. Jeho žena totiž měla podle různé šeptandy v době manželské krize také milence a byla to ona, kdo požádal o rozvod.

Ale ona jako důvod uvedla ten, že ji žárlivý manžel nepouští na krok. Ivan ale stále tvrdí svoje, a sice že byl vždy neprávem označován za nevěrníka, ale přitom jeho žena mu nasazovala parohy dva roky.

Házeli na sebe špínu

Vztah, který býval kdysi tak krásný, se stal peklem. Oba totiž rozhodně nešetřili nadávkami a u soudu si to z plných plic vyříkali. Dokonce došlo i na trestní
oznámení, kdy měl Vyskočil Andrlovou načapat s milencem v bytě.

Herec Marek Libert (47), který podle mnohých byl oním milencem, pak na něj podal trestní oznámení za to, že vtrhl k němu do bytu. Soudní tahanice se týkalynejen domu, ve kterém bydleli, ale i jejich dcery. Vyskočil si totiž stěžoval na to, že mu jeho bývalá žena nedovoluje se stýkat s jeho dítětem.

Se ženami neměl trpělivost

Výborný herec a v současnosti představitel oblíbené postavy v populárním seriálu Ulice měl se ženským pohlavím vždy kříž. Ivana byla jeho třetí ženou.

S první se rozvedl po pouhém měsíci trvaní a my se teď můžeme jen domýšlet, co se tehdy stalo, i když Ivan tvrdí, že za to mohla politická situace, kdy jeho žena odjela do Kanady. Druhé manželství trvalo třináct let, ale nakonec i tenhle vtah nevydržel.

A třetí sňatek uzavřel právě s Ivanou a dlouhá léta si myslel, že už konečně našel ženu svého života a natrvalo se usadil. Vůbec tehdy netušil, co ho čeká za bolestný rozvod plný hádek.

Zkrotila ho až sexy Anife

Nevěrného milovníka žen dokázala zkrotit až okouzlující exotická tanečnice Anife Ismet Hassan (45). S ní totiž prožíval italskou domácnost se vším všudy a vypadalo to, že takto přísná žena na něj funguje více než cokoli jiného.

Ta totiž všem dávala jasně najevo, že patří k Ivanovi a ten se na žádnou jinou ženu nemůže ani podívat. Její žárlivost byla proslulá a šeptali si o ní i vrabci na střeše.

Mladé holky prohání stále

Ale jak to vypadá, tak Anife kázala vodu a pila vodu. Podle všeho to totiž byla ona, kdo záletnému Ivanovi nasadil parohy. Ale jako v případě předešlého vztahu se toho veřejnost ani tentokrát moc nedozvěděla.

Vinu házeli jeden na druhého. Ivan, který celý život tíhl k mladším partnerkám, si nyní užívá vztah s Romanou Fenclovou (30). A co se týče předešlých partnerek, tak to vypadá, že se s nimi usmířil. Alespoň s Ivanou už vychází mnohem lépe a zdá se, že si vše odpustili.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden