Moje šťastná hvězda

Tu vysněnou lásku poznala až ve zralém věku

Moje šťastná hvězda

Martina Hudečková už ani nedoufala, že se ještě zamiluje. Vedle slavného režiséra prožila nejkrásnější roky, bez něj už to ale není ono.

Věčně usměvavá MARTINA HUDEČKOVÁ (58) si před čtyřmi lety sáhla na úplně dno. Tehdy totiž zemřel její životní partner, režisér JURAJ HERZ (†83).

Narodila se do rodiny uznávaného divadelního režiséra Václava Hudečka (†62), a jak Martina Hudečková (58) vtipně dodává, doma se dělili na ty „normální“, což byla maminka a sestra, a ty „nenormální“, kteří žili na uměleckém obláčku, což byla ona a tatínek.

Na muziku byla líná

Zpočátku to ale vypadalo, že se bude Martina věnovat spíše hudbě než herectví. Celé dětství hrála na klavír a otec snil o tom, že z ní jednou vyroste skutečná muzikantka. Podle jeho představ by totiž měla jednodušší život a prošla by jím bez trápení a strastí, které občas potkají každého komedianta.

U piana by se jí prý nic nemohlo stát, kdežto divadlo považoval za vysloveně rizikové pracoviště. Ale jeho dcera to viděla trochu jinak. „Vůbec jsem si nebyla jistá, že chci hrát, ale potřebovala jsem školu, kde by nebyla matematika,“ svěřila a dodala, že rozhodlo ale hlavně to, že

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden