Moje šťastná hvězda

Tvoří DiCaprio a Rihanna nový hvězdný pár?

Zase byli spolu

Už podruhé během pár týdnů se v amerických médiích objevily snímky, na kterých je zachycen hollywoodský svůdník LEONARDO DICAPRIO (41) v doprovodu barbadoské zpěvačky RIHANNY (28). Jde vážně jen o přátelství? Vše nasvědčuje tomu, že určitě ne!

Je pravda, že Leonardo měl vždy slabost pro vysoké blondýnky a ženy po jeho boku většinou patřily mezi známé topmodelky, ovšem třeba se konečně z nevydařených vztahů poučil a zkouší lovit v jiných vodách.

S mladou zpěvačkou se v poslední době ukázal ve společnosti hned dvakrát krátce po sobě, a přestože oni dva tvrdí, že jsou pouze přátelé, podle ostatních návštěvníků kalifornského festivalu Coachella, kde se po delší odmlce ukázali pohromadě, to vypadá spíše na žhavý románek.

Romance z Paříže Poprvé to mezi nimi zajiskřilo už na začátku roku v Paříži, kde údajně byli spatřeni v jednom nočním klubu při polibku. Herec ale nechtěl připustit, aby se o tom svět dozvěděl, a tak se rozhodl využít francouzské zákony na ochranu soukromí a pověřil svého agenta, aby obvolal s varováním veškeré tamní redakce, které by mohly tyto snímky vlastnit.

Od té doby si pravděpodobně dávali větší pozor. Na neonové party, která následovala po známém festivalu, k sobě měla dvojice už mnohem blíž a více než show si údajně užívali společnost jeden druhého. Je to ta pravá? Uplynulo jen pár týdnů a dvojice si společně vyrazila do Las Vegas, kde se slavnostně otevíral klub Intrigue.

Božský Leo tedy dorazil o několik hodin dříve, užil si večeři a pak popíjel s kamarády ve VIP sekci. Podle ostatních to vypadalo, že někoho stále vyhlíží, a tak nikoho vůbec nepřekvapilo, když ve dveřích najednou uviděli Rihannu, která si okamžitě začala k hollywoodskému krasavci prorážet cestičku bavícím se davem.

Leonardo jako by najednou zapomněl na své kamarády, se kterými přišel, se začal věnovat zpěvačce, s níž pak měl dokonce i odejít. Není žádným tajemstvím, že by se slavný herec už rád usadil a možná založil rodinu.

S modelkami mu to zatím moc nevycházelo, tak uvidíme, jestli je právě horkokrevná zpěvačka s trochu kypřejšími tvary tou šťastnou volbou pro milovníka krásných žen. Určitě se to co nevidět dozvíme.

Leonardovi se líbí spíš blonďaté modelky, půvabná Rihanna ale snadno mohla změnit jeho vkus.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden