Můj kousek štěstí

Ubíjející rodinné starosti

I hvězdy mají soukromé svízele – ačkoli se je snaží skrývat, někdy mistrně, jindy amatérsky. Zpěvačka Lucie Vondráčková patří mezi ty, kteří se pokoušejí působit jako nejšťastnější bytosti na světě.

Navenek však prosakují informace opačného typu. Dokonce takové, až se vtírají zneklidňující otázky: Vdala se Lucie Vondráčková dobře? Je její vztah v pořádku? Co když se manželství ocitlo v krizi? Provdat se za slavného sportovce není bez rizika.

Hokejista Tomáš Plekanec má obdivovatelky po celém světě. Píší mu, chodí za ním pro podpisy, když ho náhodně potkávají na ulici, omdlévají nadšením. Další stinnou stránkou života s vrcholovým sportovcem je jeho extrémní zaneprázdněnost.

A když se konečně ocitne doma, chce mít klid. Po zápase cítí únavu a to poslední, co by si přál, je konejšit či přebalovat uplakaného kojence. Zpěvačka přiznává, že tatínek si s dětmi chvilku pohraje, ale jakmile se ozve pláč, elegantně se jich zbaví a rád je předá unavené manželce.

Ta má přitom rovněž svou kariéru. Možnost, že by najala chůvu, rázně odmítá. Denní rozvrh plánuje do poslední minuty. Nejspíš si připadá jako kůň vlekoucí těžký náklad. Je to ten pohádkový život, který si před svatbou představovala?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden