Moje sladké tajemství

Upřednostnili peníze před dítětem?

Ještě před rokem mluvil Jan Šťastný (55) o tom, že by chtěl se svou manželkou Barborou Petrovou (35) počít další dítě. Vypadá to však, že tomu jeho žena nebyla nakloněna.

Raději se totiž vrhla do práce a stala se posilou seriálu 1. MISE, kde hraje zdravotní sestru. Šťastný je otcem tří dětí, syna Jana (30), nevlastního Marka (39) a s Petrovou mají Ondřeje (9). „Mám syny, ale je pravda, že mi chybí holka,“ svěřil se herec.

Vrhl se do práce

Šťastný se cítí mladý a plný sil, přestože v tomto věku mají muži spíše vnoučata. On se za to ale nestydí a žádná krize středního věku se ho prý netýká. „Ano, možná můžu vypadat jako blbec, protože jezdím na koloběžce, ale je mi to vlastně jedno,“ směje se.

Teď si volna příliš neužije, prázdniny přímo odpískal a vydělával, kde se dalo. Daboval, namlouval audioknihy, jezdil s divadlem na zájezdy a dotáčel Slunečnou.

Možná se s manželkou nakonec dohodli, že početí dalšího potomka odloží kvůli financím. Proto Petrová neváhala a naskočila do nového seriálu, přestože v podobných projektech hrála zatím jen příležitostně.

Holčička musí počkat

Větší roli měla především v Ordinaci v růžové zahradě, kde také mezi ní a Šťastným přeskočila jiskra. Tehdy se herci zdála o dvacet let mladší blondýnka hodně mladá a pár let čekal, než se odvážil něco si s ní začít.

Vzhledem k tomu, že je Barbora ještě mladá a herec se do důchodu také nechystá, pořízení vytoužené holčičky tedy odložili na neurčito. Jak dlouho ale bude Jan Šťastný trpělivý? Přece jen mu není dvacet, a už ani čtyřicet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden