Moje šťastná hvězda

Usmíření? Tak to vážně nehrozí!

Televizní moderátorka Gabriela Partyšová (45) je žena, která se snaží vždy vystupovat s noblesou. Jakmile se ale mluví o její dávné sokyni v lásce Ornelle Koktové (30), trpělivost přece jen neudrží.

Survivor? Nic pro Partyšovou. Nedávno dostaly obě dámy možnost startovat v následujícím ročníku reality show Survivor. Zatímco Ornella nabídku s otevřenou náručí přijala, Partyšová jen odsekla, že takové pořady jsou pro lidi, kteří se ještě hledají a zatím v životě nic nedokázali.

Nenávist stále trvá

A ačkoli nikoho konkrétného nejmenovala, tak nějak je nám všem jasné, na koho narážela. Před lety tehdy teprve devatenáctiletá Ornella odvedla od rodiny Josefa Koktu (66), který byl manželem právě Partyšové.

Moderátorka mu zradu dodnes neodpustila, a dokonce i jejich společného syna Kristiána (16) přejmenovala k Kokty na Partyše. Kristián se s otcem Josefem Koktou dodnes nestýká a nejspíš to tak zůstane i do budoucna.

Naopak Josef Kokta s Ornellou postupně založil novou rodinu a dnes spolu mají hned tři děti – syny Quentina (10) se Svenem (3) a dceru Lilianne (2).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden