Moje šťastná hvězda

Utajila románek se ženatým kolegou?

Moje šťastná hvězda

JITKA SCHNEIDEROVÁ (47) má teď velmi těžké a složité období. Ocitla se totiž před zásadním životním rozhodnutím. Chystá se snad opustit partnera LUKÁŠE PITTERA (40)?

Po více než roce se opět stala herecky aktivní a jde z role do role. Jitka Schneiderová (47) se v posledním roce věnovala hlavně své rodině, a tak trochu zapadla do každodenní rutiny. Letošní rok jí ovšem nabídl hned několik hereckých příležitostí a také příležitost poznat nové kolegy.

To jí vlilo novou krev do žil a nejspíš i vnuklo myšlenku, že nyní, tři roky před padesátkou, dostala další možnost ukázat, co za talent se v ní skrývá, a možná také zažít další velkou lásku. Už kdysi opustila otce své dcery a žádný větší problém jí to nedělalo, bude se teď minulost znovu opakovat?

Po rozvodu je ohledně vztahů tajnůstkářská

Její velkou životní láskou byl před Lukášem Pitterem (40) herec David Švehlík (48). V roce 2009 manželský pár oznámil rozchod a nebylo to vůbec příjemné loučení. Herečka to vysvětlovala tím, že si

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden