Moje šťastná hvězda

Uteče manželovi nakonec za jiným?

Moje šťastná hvězda

Kdysi býval její oporou a tahounem celé rodiny. Tyto časy jsou ale pryč a otázka je, zda se s tím dokáže Rybová smířit.

Už nějakou dobu se šušká, že to mezi LINDOU RYBOVOU (46) a jejím mužem DAVIDEM PRACHAŘEM (63) není zrovna ideální. Zatímco na herce doléhají problémy spojené s věkem, ona by potřebovala změnu.

Na televizní obrazovce v současné době prožívá Linda Rybová (46) jedno velké drama. V nekonečné Ulici se totiž její postava Blanky potýká se znásilněním od manžela, jehož ztvárňuje Vasil Fridrich (45).

V jejím soukromí se sice nic podobného naštěstí nekoná, i tak jí ale manžel David Prachař (63) způsobuje podle všeho mnoho starostí. Zatímco si Linda ještě nedávno stěžovala na to, že si vedle Prachaře připadá starší, než je on, nyní se to mělo podstatně změnit a začíná se ukazovat, že

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden