Moje šťastná hvězda

Uteče mu brzy za mladším?

Nastal čas, aby Sara Sandeva konečně realizovala své smělé plány. Do těch ale Prachař zrovna moc nezapadá.

Krásná SARA SANDEVA (25) bude několik týdnů, možná i měsíců, mimo Českou republiku. Její vztah s JAKUBEM PRACHAŘEM (39) tak projde zásadní zkouškou. Ustojí ji?


Rodina, děti, pohoda. Tak nějak si podle jeho známých Jakub Prachař (39) představuje, že se bude vyvíjet jeho vztah se Sarou Sandevou (25). Je však možné, že se hodně plete. Herečka podle  všeho touží po zcela jiných věcech.


V minulosti se nechala slyšet, že miluje cestování, ráda poznává nové kraje i lidi. Teď se teprve ukáže, jestli je jejich láska opravdu tak silná, jak prezentují. Místo poklidných svátků u jejích příbuzných v Makedonii se totiž museli partneři těsně před koncem roku rozloučit.


Odsune ho na druhou kolej kvůli kariéře v zahraničí?

Sandeva dostala nečekanou nabídku na roli ve filipínském filmu. Vyřídit vízum, letenky a se scénářem v kapse hurá na letiště. Na nic jiného nebyl čas. Prachař samozřejmě nijak neprotestoval, své krásné partnerce takovou příležitost přál.

Prodlouží si svůj pobyt v zahraničí?

V koutku duše mu však musí hlodat červíček pochybností. Sandeva si plní sen nejen zajímavou rolí, ale také exotickou destinací. Otázka zní, co bude, pokud se jí to zalíbí.

Po boku Prachaře na své původní sny částečně rezignovala, teď má šanci se realizovat tak, jak si vždy přála. Klidně se může stát, že mu za několik týdnů přijde zpráva, aby přijel za ní, že si chce pobyt prodloužit.

Zbydou z dokonalé idylky už brzy jen hořkosladké vzpomínky?

Slabost pro fotbalisty

Třeba o měsíc, o dva, nebo i o déle. Herec si ale podle některých známých něco takového vůbec nepřipouští. Automaticky počítá s tím, že se Sara po natáčení vrátí k němu. Ovšem i to ho nakonec může velice nemile překvapit.

Její divokost je známá stejně jako její záliba v mladších mužích. Randila například s fotbalistou Václavem Černým (25), který hraje už několik let v Nizozemsku. Prý se jí moc líbilo, že s ním může žít jinde než v České republice.

Další indicie, podle které Prachař tak do jejího scénáře příliš nezapadá. Přestože oba do světa vykřikují, jak se milují.

Uteče mu nakonec?

Navíc je tu ještě Jan Sýkora (29), další fotbalista, tentokrát hájící barvy Viktorie Plzeň. Když s ním Sandeva byla, vypadalo to na velkou lásku. A proslýchá se, že Sýkora by klidně vzal nějaké zahraniční angažmá, aby byl Saře nablízku. Skončí nakonec herec přece jen s prázdnou?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden