Moje šťastná hvězda

Uteče od dalšího muže?

Být po boku herečky Tatiany Dykové (42) není podle všeho pro jejího manžela, zpěváka Vojtu Dyka (35), procházka růžovou zahradou. Proslýchá se, že dvojice řeší manželské problémy a Tatiana prý má zase tendenci utíkat.


Dyková je žena, která si ráda dělá věci po svém a ani manželský svazek na tom nic nemění. Vojta se ale teď má údajně na pozoru, protože jeho žena se prý nedávno měla nechat slyšet, že se jí stýská po pocitu, který měla, když byla svobodnou matkou.


Má manželství vůbec nějakou budoucnost?

Bude sama?

Přestože pro většinu žen je právě tohle strašákem, herečka si to evidentně nemyslí. Podle ní to má mnoho výhod. „Mám touhu být sama s dětmi a být volná,“ prohlásila Dyková.

Proč má potřebu něco takového říkat? V okolí páru se mluví o tom, že přestože je Vojta idolem mnoha žen, on sám má oči jen pro tu svoji. A právě v tom by mohl být ten problém.

Zpěvák je podle všeho rodinný typ a čas nejraději tráví právě se svou ženou. Jenže Dyková má zřejmě pocit, že ji jeho láska svazuje.

Ostatně to prý mělo stát i za rozpadem jejího vztahu s bývalým manželem Pavlem Čechákem (46). Herečka je pak radši sama, než aby cítila, že je na ní partner závislý. Snad si to Dyk uvědomí než bude pozdě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden