Moje šťastná hvězda

Utíká od milence i kolegy?

Jsou ještě vůbec spolu? LUCIE BORHYOVÁ (43) a MICHAL SMEČKA (33) prý doplatili na velké neshody. Figuruje v tom i její kolega REY KORANTENG (46)?


Pořád prý řeší jenom svatbu a děti. Není proto divu, že to mezi Lucií Borhyovou (43) a jejím partnerem Michalem Smečkou (33) zřejmě dost skřípe.


Krásná blondýnka přišla do vztahu  se svými dvěma dětmi z předchozích vztahů, a jak sama už několikrát řekla, další už neplánuje. Smečka to ale vidí jinak. Je ještě mladý a rád by založil vlastní rodinu.


Tu mu ale partnerka očividně nedopřeje. Za vším stojí především věk a také fakt, že se údajně nechce zase na nějakou dobu vzdát kariéry, která je pro ni stěžejní. Už delší dobu tak jejich vztah podle všeho provázejí neshody a hádky.


O vztahu raději mlčela


Dosud moderátorka kolem svého partnerského vztahu jen mlžila. A to možná i kvůli tomu, že to mezi nimi nebylo takové, jak by si přála. Ve chvíli, kdy přišla řeč na Smečku,  snažila se téma vždy rychle zamluvit.


Mnoho lidí si dokonce myslí, že už spolu nejsou. Její známí ale mají jasno. Bez mladého milence jí bude lépe. Lucka nikdy moc štěstí na lásku neměla, a když už si konečně myslela, že našla toho pravého, brzy se přesvědčila o opaku.


A pokud ani s Michalem není všechno ideální, a každý z nich chce od života něco úplně jiného, asi nemá cenu už se takhle dál trápit.


Mluvila jen o kolegovi


Pokaždé když jí bylo nejhůř, našla prý Lucie tu největší oporu ve svém kolegovi Reyi Korantengovi (46). Borhyové měl přirůst k srdci už kdysi dávno, a to zjevně víc, než si sama připouštěla.


Problém byl však v tom, že byl v té době už šťastně ženatý.  Ovšem nyní, když Borhyová opět zřejmě zažívá milostné zklamání, se její city v Reyovi měly opět prohloubit.


Kuráž na to, aby se mu vyznala ze svých pocitů, ale asi nemá. Dokonce se říká, že i kvůli němu uvažuje o přestupu ke konkurenci.


Nabídku údajně dostal už před několika měsíci, a to s podstatně lepšími podmínkami, než měla doposud. Udělá za vším tlustou čáru a začne nový život nejen po pracovní stránce, ale i po té soukromé?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden