Moje šťastná hvězda

Utíká Prachař manželce za mladší milenkou?

Hězda nekonečného seriálu Ulice Linda Rybová (48) má být podle některých kolegů poslední dobou smutná, jako tělo bez duše. Ačkoli se jí měli ptát, co se děje, nechce o tom mluvit. Možná to ještě příliš bolí.


Bolestná nevěra?


Začínají tak kolovat všemožné zvěsti, co se v jejím životě asi děje. Jedna z nich dokonce mluví i o nevěře ze strany manžela Davida Prachaře (65). Povídá se, že se měl zapomenout s mladší herečkou. Krátkodobého románku má prý litovat, ale Rybovou by to pochopitelně zasáhlo.


Manžel David Prachař (65).

Nikdo by se nedivil, pokud by nevěděla, jak dál. Pravda je, že by to nebylo poprvé, co by Prachař manželce něco takového udělal. Poprvé to ale nebyla Rybová, podvedl svoji první manželku, herečku Danu Batulkovou (66). Pikantní na tom je, že Batulkové zahýbal právě s Rybovou.

Batulková to tehdy nesnášela vůbec dobře, tím spíš, když doma zůstala s tehdy malou dcerou Marianou (29) a synem Jakubem (40). Na Davida Prachaře sice od té doby žádná další nevěra nepraskla, ale možná se nezměnil a jednoduše si potřeboval dokázat, že ještě dokáže okouzlit mladší ženu.

Stále se ale pohybujeme v rovině spekulací a věříme, že se z nich realita nestane. Linda Rybová by si to určitě nezasloužila. Na druhou stranu je krásná, o muže by určitě  neměla nouzi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden