Moje šťastná hvězda

Utratil za Agátu miliony!

Jejich vztah byl jako pohádka, pak ale přišel drsný konec, výčitky a opravdu nechutné útoky.

Vypadalo to, jako by si ji kupoval. Agáta Hanychová (38) dostala během vztahu s Jaromírem Soukupem (54) spoustu drahých věcí. Dokonce i když se už rozešli!

Nenechá na něm nit suchou, Agáta Hanychová (38) do svého bývalého partnera šije ze všech stran a nic mu nedaruje. Tvrdí, že se s ním rozešla proto, že byl nudný, za rok a půl společného soužití s Jaromírem Soukupem (54) si však přišla na poměrně slušný majetek.

Podle některých zdrojů do ní investoval přes 4 miliony korun v podobě nejrůznějších darů a pozorností. Bývalá vicemiss se před několika dny rozhodla, že část těchto věcí prodá ve zvláštní „aukci“ na sociální síti. „Mají špatnou energii, už je nechci,“ nechala se slyšet. Jenomže to má tak trochu háček.

Milovali se, dnes si dělají spoustu naschválů.

Proč tedy neprodá úplně všechno?

Náhrdelník s růžovým zlatem a diamanty za zhruba 120 000 korun, auto Kia Sorento v plné výbavě za cca 1,5 milionu atd. Právě vůz měla od Soukupa dostat za narození jejich dcery Rozárky (1) a i ten má jít podle informací na internetu z domu.

Zajímavé ovšem je, že Hanychová neprodává celou „sbírku“ toho, co jí Soukup dal. „Možná by měla udělat aukci na všechno, když to má tak špatnou energii,“ kroutil hlavou sám moderátor.

Bez zajímavosti není ani to, že například luxusní hodinky jí dal v době, kdy už nebyli spolu. „Poděkovala a pak si vzala Dopitu,“ lakonicky konstatoval Soukup, který se však rozhodně nechoval jako svatoušek.

Jejich svatba byla velmi nečekaná.

V klidu být nemůže

Nicméně ať to mezi nimi dopadlo jakkoli, je evidentní, že Hanyhová se neměla tak hrozně, jak se někdy snaží tvrdit. Zlé jazyky s úsměvem poukazují na větu podnikatele Petra Kovarčíka (†61), který kdysi prohlásil o Kateřině Brožové (56): „Byla můj nejdražší eskort v životě.“

Podle mnoha lidí by Soukup mohl totéž říkat o Hanychové. Na druhou stranu, modelka nemá úplně snadný život,. Pře o péči o dceru jí zřejmě na klidu nepřidávají.

Bude čtvrtý tatínek?

Navíc se k Soukupovi podle všeho přidal i bývalý manžel Hanychové Jakub Prachař (40). I on totiž expartnerku žene k soudu, v jeho případě jde o péči o jejich dceru Miu (6). Hanychová se tak asi musí připravit na válku na několika frontách.

Jedinou jistotu má ve svém manželovi Miroslavu Dopitovi (39), se kterým má syna Kryšpína (12). Otázka je, jak dlouho jí to s podnikatelem vydrží a zda se neobjeví čtvrtý tatínek jejích potomků.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden