Můj kousek štěstí

Z počáteční nenávisti se brzy stala láska jako trám

Můj kousek štěstí

Neskutečně ji urazil, nakonec ale dala na jeho rady, změnila se k nepoznání a do sebevědomého floutka se okamžitě zamilovala.

Po několika milostných nezdarech za ní přicválal princ na bílém koni. Nechybělo ale mnoho, a nic z toho nebylo. Naštěstí se dali dohromady a ani svatba v černém jim smůlu nepřinesla.

Osudová láska může začít všelijak. O tom se na vlastní kůži přesvědčila i zpěvačka Petra Janů (71). Když se kdysi seznámila se svým budoucím manželem Michalem Zelenkou (†63) , vyslechla si z jeho úst nepěkná slova na svou adresu.

„Má sice hlas jako zvon, ale vzhledově nic moc, neumí se pořádně chovat a je prostě taková zvláštní,“ měl o ní prohlásit známý hudební producent a manažer. Není se proto ani čemu divit, že ji

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden