Můj kousek štěstí

Už má Kostková za manžela kvalitní náhradu?

A příště to bude bez ručníku a bez rukavic!

Už nějakou dobu se říká, že mezi hvězdou seriálu Jedna rodina a jejím manželem, divadelním režisérem Jakubem Nvotou (47) to příliš neklape.

On prý až příliš často prchá na Slovensko a spekuluje se o tom, že tam má jinou ženu, zlé jazyky mluví o tom, že se stýká se svou expartnerkou, hudebnicí Ľubicou Čekovskou (48). Stará láska tak možná v tomto případě opět nerezaví. Pokud by to byla pravda, Terezu Kostkovou (47) by to asi dost trápilo.

Nikoli kapitulace, tohle je naopak výzva k boji!

Snad i proto se spekuluje, že se prekérní situaci rozhodla řešit po svém ve stylu „oko za oko, zub za zub“. Jinak řečeno se v zákulisí českého showbyznysu stále častěji probírá, že i ona možná někoho má.

Řeči nabraly na divokých obrátkách poté, co moderátorka StarDance před pár dny na sociální sítích zveřejnila fotku z wellness, kde je zabalená pouze v ručníku. Začalo se hned řešit, s kým tam je a kdo to fotil, protože bylo jisté, že manžel to být nemohl, ten byl údajně v té době úplně někde jinde.

Na druhou stranu je otázka, zda by se takto okatě herečka přiznávala k tomu, že má za partnera náhradu. Možná to byl spíš vzkaz, aby viděl, že je všechno možné a jestli si ji nebude víc všímat, mohl by o ni přijít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden