Můj čas na kafíčko

Už nejen kamarádi, ale rovnou milenci?

Už dlouho jdou v kuloárech showbyznysu řeči, že herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Anna Slováčková (27) a herec Milan Peroutka (32) mají pro sebe slabost.

Jenže nikdy nepřiznali, že jejich vztah přerostl přátelskou rovinu. Teď ale vše nasvědčuje tomu, že skutečně tvoří pár. Peroutka se totiž přiznal, že je zadaný. A i když neřekl s kým, právě Slováčková je podle nás žhavou favoritkou!

Milan Peroutka (31).

O tom, s kým je, stále mlží

Veřejnost se o tom, že je zamilovaný, dozvěděla z rozhovoru, který poskytl. Peroutka přiznal, že je se svou tajemnou láskou už půl roku, nicméně další detaily nesdělil. A to proto, že nechce vztah zakřiknout.

„Málokdo se mnou vydrží,“ vysvětlil. Se Slováčkovou si vždy rozuměli jako kamarádi, vzájemně se podporovali. Právě Peroutka byl její opravdu velkou oporou i v minulosti, když bojovala s rakovinou.

Jsou z kamarádů milenci?

Dost možná právě v této době přerostlo jejich přátelství v něco důvěrnějšího. „Myslím, že dobře ví, že jsem tu pro ni,“ nechal se tehdy slyšet. Vždy je spojoval podobný smysl pro humor, nadhled a také to, že oba tvrdě pracují a je pro ně kariéra velmi důležitá.

Spekulacím, že je jeho novou partnerkou právě Slováčková, nahrává i to, že vztah tají. O dceři Dagmar Patrasové (66)Felixe Slováčka (79) se ví, že svůj osobní život s novináři příliš nerozebírá.

Nechce dopadnout jako rodiče

Drží si odstup, protože by byla nerada, kdyby někdy dopadla jako její rodiče. Ty má sice ráda, ale to, že přitahují jeden trapas za druhým, jí ničí život už několik let. A údajně se jí kvůli tomu rozpadlo v minulosti i několik vztahů. Peroutka je ale na bizarnosti showbyznysového světa zvyklý a asi dokáže podobné děje filtrovat.

Jaká je vlastně pravda?

Uvidíme tedy, jestli se ke společné lásce přiznají, anebo se ukáže, že jsme se spletli a Peroutka chodí s jinou. Pravda ale je, že bychom herečce moc přáli, aby vedle sebe konečně měla mužskou oporu. Po tom všem, čím si musela v životě projít, by si to bezpochyby zasloužila. A Peroutka vypadá jako hodný kluk.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden