Moje šťastná hvězda

Užívá si Laurinová potají s kolouškem?

Usměvavá a věčně pozitivně naladěná Sabina Laurinová nejspíš tají, že je zamilovaná.

Milostný život Sabiny Laurinové (52) je dlouhodobě opředen vlnou tajemství. Čím dál častěji se ale mluví o tom, že si tajně užívá s mladším partnerem. Kdy se konečně pochlubí?


Už několik měsíců českým showbyznysem kolují informace, že je hvězda seriálu ZOO Sabina Laurinová (52) vášnivě zamilovaná. Ačkoli s novým partnerem nesdílí jednu domácnost, mají se prý často navštěvovat, chodit na romantické procházky a také na večeře. Laurinová si ale dlouhodobě soukromí střeží a o milostném životě s novináři nechce mluvit.


S Karlem Kameníkem (57) se měli  brát, ale nakonec se rozešli.

Chudák? To já nejsem!

Nedávno ale udělala výjimku a vše nasvědčuje tomu, že povídačky o nové lásce jsou skutečně založené na pravdě. Herečka rozčílilo, že se o ní všude píše, že je sama a všichni muž ji opustili. V rozhovoru tak prozradila, že není žádný chudák.

„Jsem spokojená, ale ráda si to nechám pro sebe,“ naznačila, že v jejím životě skutečně došlo k pozitivní změně. O novém partnerovi podle našich informací nechce mluvit proto, že je výrazně mladší. Laurinovou už dlouhé roky přitahují právě muži, kterým je klidně i o 20 let méně.

Neopětovaná láska?

Vůbec posledním mužem, se kterým byla spojována, byl také mladíček, a to bývalý fotbalista a současný fitness trenér Lukáš Bodeček (35). Herečka se ale může pyšnit modelkovskou postavou, a navíc vypadá mnohem mladší než ve skutečnosti je. Na současných dvaapadesát let by ji skutečně nikdo netipoval.

Pohledný mladíček Lukáš Bodeček (35) jí prý zlomil srdce.

Dcera už se osamostatnila

Laurinová je ráda v mladším kolektivu, a dokonce si prý i půjčuje oblečení od své starší dcery Valentýny Vojtkové (22), která nedávno vyletěla z rodného hnízda. Momentálně žije v bytě a Laurinová se společně s expartnerem, hudebníkem ze skupiny Kabát Josefem Vojtkem (58), podílejí na platbě za pronájem.

„Jako matka trochu teskním, ale těší mě, že se jí daří a že je spokojená,“ prozradila herečka. Sabina má ještě jednu dceru, mladší Maju (15), kterou přivedla na svět během vztahu se stomatologem Karlem Kameníkem (57).

Překvapivý rozchod

S ním rovněž strávila více než pět let svého života, a dokonce se mluvilo o tom, že se vezmou. Nakonec se ale v roce 2012 rozešli a znovu jí tak zbyly oči pro pláč. „Nechci vám odpovídat vůbec nijak. Chci rodině zachovat klid,“ odsekla novinářům, kteří se z ní snažili dostat důvody rozpadu vztahu s Kameníkem. 

Pokud je tak Laurinová spokojená po boku nějakého mladšího muže, určitě jí to přejeme. Snad to bude konečně ten pravý, který ji bude milovat a denně jí dávat najevo, jak moc je krásná.

Jak dlouho ho bude tajit?

Těžko ale říct, zda ho v dohledné době představí veřejnosti. V každém případě by si ale herečka po všech nezdarech, které s muži zažila, zasloužila kousek svého štěstí. Vůbec nejlepší by pak bylo, kdyby s údajným partnerem v budoucnu sdílela i jednu domácnost.

Ačkoli momentálně bydlí s dcerou Majou, i ona se za pár let osamostatní. A byla by škoda, kdyby v bytě skončila sama a neměla s kým trávit čas. Snad ale na tento scénář nikdy nedojde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden