Můj čas na kafíčko

Oldřich Kaiser se zklidnil až po boku druhé manželky!

Můj čas na kafíčko

Po průšvihu v Divadle Bez zábradlí dal raději výpověď sám.

Výjimečně nadaný herec i bavič Oldřich Kaiser (69) střídal v životě období, kdy byl na vrcholu s těmi, kdy měl průšvihy. Teprve nová partnerka přinesla změnu.

Přestože jeho život provázely nejrůznější skandály a dlouhodobě řešil problémy s pitím, patřil stále Oldřich Kaiser (69) k naší herecké špičce. Kdyby dokázal bojovat se svojí závislostí včas, mohl si připsat ještě větší úspěch – a nemusel se rozvádět!

Kanadský žertík skončil vyhazovem

Narodil se v Liberci, v Brně studoval na konzervatoři a v Praze na DAMU. Velkou popularitu si získal už koncem 70. let díky jedné z hlavních rolí ve filmu Setkání v červenci. Jeho hereckými partnery tehdy byli Daniela Kolářová (77) a Tomáš Holý (†21).

O svém umění bavit lidi a improvizovat pak přesvědčil televizní diváky v populární estrádě Možná přijde i kouzelník. Tehdy ho

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden