Moje šťastná hvězda

Užívala si s novou láskou?

Kdo jí zaplatil poslední luxusní dovolenou. Byla to ona sama, nebo nový, utajený milenec?

Chvíle štěstí vystřídalo peklo, Kateřina Brožová (55) přerušila dovolenou na Maledivách a vrátila se do Prahy kvůli velké tragédii. Podržel ji nový milenec?

Oblíbená herečka ráda říká, že je sama. Dokonce se v minulosti nechala slyšet, že jí chlapi mnohokrát zlomili srdce. Nechme teď stranou, kolikrát Kateřina Brožová (55) „na oplátku“ zlomila ta mužská, protože se zdá, že má nový objev.

Spekuluje se o tom, že na dovolené na Maledivách byla s mužem, který rozhodně nemá hluboko do kapsy, mluví se o velmi úspěšném podnikateli. Některé zdroje také naznačují, že by mohlo jít šlechtice Jiřího Lobkowicze (67), se kterým byla v minulosti spojována.

Žádný jejich románek se sice tenkrát prokázat nepodařilo, což ale neznamená, že by se nemohli stýkat. Tím spíš, že se Lobkowitz před několika lety rozvedl s manželkou Zdenkou Belas (45).

Nemáš peníze? Tak jdi o dům dál...

Brožová je přitom známá tím, že s chudáky zásadně nechodí. Nicméně její vztahy s boháči nikdy neskončily dobře. S podnikatelem Zdeňkem Tomanem (61) má sice krásnou dceru Kateřinu (21), ale rozvedli se po sedmi letech, byznysman na svoji nádhernou partnerkou prý nepřiměřeně žárlil a chtěl ji mít jen pro sebe.

V minulosti už se o jejich možném vztahu diskutovalo.

Štěstí herečka neudělala ani se slovenským miliardářem Borisem Kollárem (57) či jen o něco málo „chudším“ Petrem Kovarčíkem (†61) a dalšími. Pokud se tedy potvrdí její nový vztah, chlapík možná trne strachy, kdy se stane součástí „prokletí” a s půvabnou blondýnkou to skončí.

Podržel ji po smrti psa?

Zatím se však říká, že je jí oporou v době, kdy Brožová prožívá smutné období. Zatímco si užívala na Maledivách, její milovaný ridgeback Jordy se zaběhl kvůli chybě veterinární kliniky, do jejíž péče ho svěřila. Později se dozvěděla, že zvíře srazil vlak.

„Zabili mi ho,“ truchlila. Pes pro ni přitom byl jako člen rodiny, takže se není čemu divit, že měla blízko k zhroucení. V těchto emotivních chvílích se však prý mohla spolehnout na své blízké. Mezi těmi, kdo ji drželi nad vodou, byla nejen její dcera, ale prý i nový partner.

Utajení milenci?

Podle přátel herečky se nedá předpokládat, že by kohokoli v nejbližší době představila veřejnosti. Tvrdí, že i kdyby to bylo jakkoli vážné, bude ho tajit. Což prý v minulosti už několikrát udělala a lidé by se podle některých zdrojů hodně divili, s kým vším tajně chodila.

Na druhou stranu, který chlap by vydržel to, aby byl držen „pod zámkem“ a jeho drahá polovička do světa vytrubovala, že je sama a nikoho nechce? Uvidíme tedy, jak to nakonec dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden