Můj čas na kafíčko

Bude mít svůj dokument

Ačkoli to dlouho vypadalo bledě, nakonec je jasné, že legendární herečka Iva Janžurová (82) bude mít svůj vlastní celovečerní dokument.

Tvůrci v čele s její dcerou, režisérkou Theodorou Remundovou (49), totiž vytvořili veřejnou sbírku a v ní se podařilo vybrat více než půl milionu korun.

Diváci se mají na co těšit

Remundová slibuje, že vybrané peníze přinesou snímek, který vykouzlí divákům úsměv na tváři. „Umožníme ji uvidět nejen jako žijící hereckou legendu, ale i jako člověka se svým osobitým půvabem, tak blízkého mnohým z nás,“ přiblížila Theodora.

Ta nad filmem už sedí v střižně, což je samozřejmě velmi náročný a nákladný proces. Právě proto sbírka vznikla. Remundová od začátku tuší, že se pustila do nelehké práce, nicméně cítí, že i tak půjde o úspěšný projekt, který fanoušky její maminky opravdu potěší.

Dcera ji dokázala přesvědčit

Janžurová si sice nebyla ze začátku jistá, zda něco takového chce, ale nakonec opatrně souhlasila. Uvidíme, jestli nám postupně Remundová, či dokonce Janžurová nastíní aspoň část toho, na co se můžeme těšit. Dá se očekávat, že první záběry z dokumentu budou k dispozici již po Novém roce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden