Moje sladké tajemství

V čem je lepší než Táňa?

Po boku Ondřeje Gregora Brzobohatého rozkvetla!

Moderátorka Daniela Písařovicová (43) vypadá vedle svého přítele Ondřeje Gregora Brzobohatého (39) velice šťastně a spokojeně, ostatně stejně tak Ondřej září blahem, takovou jiskru v očích u obou jsme dlouho neviděli!

Vyrazili si do divadla na derniéru divadelní hry o Sanchu Panzovi, kde zazněla věta: „Dvě nešťastné lásky tvoří jednu šťastnou,“ v tu chvíli se na sebe oba podívali a bylo to, jak se říká, doma!

Táňa s ním chtěla dítě, on snad ne?

Jak vnímají svůj vztah?

Písařovicová se o všech svých vztazích odmítala vyjadřovat. Podle ní je jen její věc, s kým se vídá. Stejně tak nehovořila ani o bývalém vztahu s Lukášem Hejlíkem (42) a ve vztahu s Ondrou si svůj názor drží pod pokličkou o to víc, protože si musel projít nehezkým rozvodem s Taťánou Kuchařovou (34) a Daniela tak nechtěla přilévat olej do ohně.

Prý se na sebe podívali a bylo jasné, že to je pravá láska!

Její partner je sdílnější. Ondřej emotivně sdělil, že se cítí šťastný a je nadšený, že mu hvězdy dopřály jít dál životem po boku Daniely. Je rád, že našel odvahu vydat se touto cestou.

Společný potomek? V dohlednu!

Daniela už se vzdala své nejtěžší řehole, pověsila na hřebík zpravodajství a nyní upřednostňuje jednodušší formáty moderování. Tmavovláska tak má víc prostoru pro osobní život a jak sama tvrdí, touží po dítěti, protože jí bez něj přijde život prázdný. Brzobohatý má děti také rád a moc by si je přál.

Výhrady k jejich vztahu nemá ani jinak náročná Ondřejova maminka Hana Gregorová (70). Vypadá to, že jim v založení rodiny nic nebrání. Zatímco Táňa tvrdila, že s Ondrou dítě chtěla, on se k tématu staví vlažně. A je jasné, že když si našel trošku starší partnerku, je si vědom, že ona bude na potomka naléhat víc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden