Moje šťastná hvězda

V lásku už ani nedoufala!

Moje šťastná hvězda

Herečce a dabérce MARTINĚ HUDEČKOVÉ (58) změnil život režisér JURAJ HERZ (†83). Bezhlavě se do něj zamilovala, i když byl o téměř třicet let starší. Jeho smrt ji velice zasáhla a jen tak se z ní prý neoklepe.

Velkou slávu jí přinesl především dabing americké herečky Renée Zellweger (53). Martina Hudečková (58) jí svůj hlas propůjčila v sérii filmů s Bridget Jonesovou. Kdysi sama prozradila, že s touto postavou měla leccos společného.

Stejně jako Bridget po nocích vyjídala ledničku a podobný vztah měly i k dětem. Zrovna dvakrát je ani jedna nemusela. Hudečková se nechala slyšet, že nikdy nebyla ten správný mateřský typ.

Nejraději hrála komediální role

Herečka se narodila 6. února 1964 v Praze. Jejím otcem byl divadelní režisér Václav Hudeček (†62), odmala proto měla k herectví velmi blízko. Vystudovala pražskou konzervatoř a následně nastoupila jako

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden