Můj kousek štěstí

Idylka? Možná půjdou od sebe...

Že by couvla ona? Nechce se tomu věřit, ale všechno je možné...

Svatba by měla být do roka a do dne. Tohle pravidlo už dávno neplatí pro Alici Bendovou (48).

Zasnoubená je už více než rok, co se ale svatby týče, zdá se, že skutek utek. Ale kdo tu vlastně zařadil zpátečku?

Potrhlí

Zásnuby vnadné herečky a jejího přítele Michala Topola (38) proběhly už začátkem minulého roku. Bendová mluvila o tom, že svatbu plánuje a měla o ní jasnou představu. „Prostě to bude spontánní a potrhlé, jako jsme my dva,“ říkala.

Vzít se s partnerem chtěli už loni na podzim na Kanárských ostrovech, kde vlastní dva apartmány a jsou tam jako doma. Herečka ale později přiznala, že svatba musela jít na druhou kolej. Proč?

Oficiální vyjádření zní, že měla zkrátka moc práce. Mluví se ale také o tom, že do svatby se neřítí i z jiných důvodů.

Měli by do toho praštit zčistajasna, jinak se nikdy nevezmou.

V hlavě má jistě stále vzpomínky na své první manželství s hokejistou Václavem Bendou (46), které neskončilo příliš slavně. Rozpadlo se v roce 2012 a Alice se tehdy netajila tím, že jí byl manžel nevěrný, a to ne jednou.

„Poslední kapkou bylo, že mě podváděl i v devátém měsíci těhotenství,“ prohlásila tehdy herečka, která má s Bendou děti Václava (15) a Alici (12). Připomeňme ale, že vztah Bendové a Topola začal také ještě během jejího manželství, a dle Bendy právě toto byl důvod rozvodu.

Je v tom strach?

Ať už to bylo tak, či onak, je jasné, že na první manželství Alice nemá ty nejlepší vzpomínky. Je tedy možné, že právě špatná zkušenost ji odrazuje od toho dalšího. Jak k tomu ale přijde její partner, který se k žádosti o ruku odhodlával celých deset let?

Vydrží čekat na to, až se snoubenka srovná se špatnou zkušeností a odváží se stanout před oltářem? Nebo mu dříve dojde trpělivost a poohlédne se po jiné nevěstě?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden