Moje šťastná hvězda

Velmi tajemné manželství

O manželovi téměř nemluví. Proč ho tak úzkostlivě tají a nikdo ho nikdy neviděl?

Ačkoli působí skoro jako světice, LUCIE POLIŠENSKÁ (36) je prý ve skutečnosti úplně jiná. Do hádek se vrhá po hlavě a údajně prahne i po tom, aby byla její popularita ještě větší. Co na to její manžel?


Hvězda seriálu ZOO Lucie Polišenská (36) je tajemná jako hrad v Karpatech. O svém manželovi téměř nemluví, tají ho jako agenta speciální mise. A možná k tomu má svůj důvod. Nedávno se totiž přiznala, že život s ní leckdy není žádný med. Že by snad došlo na nečekaný rozvod?


Umí si prosadit svou


Tomu by se možná její kamarádi ani kolegové moc nedivili. Herečka je totiž mistr přestřelek! Ráda se hádá a nejlepší pro ni je, když jde pořádně do tuhého. K tomu je ale zapotřebí ten správný parťák, kterého podle svých slov momentálně nemá. „Je to lepší než mlčet.


Je hvězdou seriálu ZOO.

Když někdo mlčí, tak mě to dostává do ještě větších obrátek,“ přiznala bez okolků. Chtěla tím snad opravdu naznačit, že její krátké manželství ztroskotalo? Lucie je prý zvyklá si vždycky prosadit svou a do života si od nikoho radit nenechá.

Vždyť i v době, kdy se chtěla přihlásit na DAMU, jí mnozí radili, aby to kvůli své korpulentní postavě vzdala. O tom ale nechtěla ani slyšet. „Není dobře být s každým zadobře,“ dodala k tomu a zůstala svá, což mnozí ocenili.

Bude bojovat o pozornost?

Ještě před rokem herečka tvrdila, že už nechce se založením rodiny dále otálet, jenže zatím k ničemu podle všeho nedošlo. Samozřejmě, mohou v tom být nějaké nečekané problémy, což jí nikdo nepřeje, třeba je ale pes zakopaný někde trochu jinde. Pokud by se totiž s manželem tajně rozešli, asi těžko by s ním mohla mít potomka.

A pak je tu ale ještě jedna věc, a tou je kariéra. Polišenská se sice svěřila, že nikdy nechce dávat přednost práci před svým soukromým životem, současná situace jí ale hraje do karet.

Kariéra na prvním místě?

Díky seriálům televize Prima vystřelila strmě vzhůru. A tím, že by odešla na mateřskou, by se na ni mohlo tak trochu zapomenout. Každý herec moc dobře ví, že do rozjetého vlaku se pak naskakuje hodně špatně.

Teď se jí navíc naskýtá velká šance. Současná největší hvězda televize Prima Eva Burešová (29) je momentálně doma se svým druhým synem a toho by mohla Lucie krásně využít. Uvidíme, jak to všechno dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden