Moje sladké tajemství

Václav Vydra: Kvůli zraněním musí odmítat práci

Nemůže pracovat, peníze docházejí. Zariskuje?

Manželský pár Jana Boušková (63) a Václav Vydra (61) už od zimy ruší své herecké závazky. Nejprve si v prosinci na lyžích zlomila nohu Jana, a tím pádem vypadla z představení v Národním divadle. A to nebylo zdaleko všechno.

Kvůli zranění nemohl hrát

Nyní je zase nemocný Václav. Sice nebyl ohledně svého úrazu moc konkrétní, jedno je však jisté. Při práci se svými milovanými koňmi utrpěl poranění nohy a nemohl na jeviště. V některých reprízách hry Když ptáčka lapají za něj dokonce zaskočil ředitel Divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer (66). Společná práce manželů na pořadu Prostřeno sice ohrožena není, i tak si ale jejich rekonvalescence vybrala svou daň. Všeobecně se ví, že platy v divadlech nejsou nijak závratné, takže když dojde k takovému výpadku, peníze chybějí víc než kdy jindy. Zvlášt když jsou v rodině herci dva. Vždyť jen Václavova láska ke koním je finančně hodně náročný koníček.

Žít tak jen ve světě koní.

Vyhazov z televize

Navíc Vydru jistě bolí i zrušení pořadu Vtip za stovku a s tím spojený další úbytek peněz. Začíná to být zlé. Možná právě proto už koncem dubna sliboval, že se na divadelní prkna vrátí i přes varování lékařů. Je to risk, ale nějak se zkrátka uživit musí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden