Moje šťastná hvězda

Valerie Zawadská: Zcela propadla umělým řasám

Pro koho se herečka vylepšuje?

V dnešní době není žádná novinka nechat si prodloužit či jinak upravit řasy. Věděli jste, že falešné řasy má i herečka a dabérka VALERIE ZAWADSKÁ (58)? Proč tomuto módnímu trendu propadla?

Díky hektickému životu, který herečka žije, byla zvyklá chodit ve sportovním oblečení a nenalíčená. Když si chtěla ušetřit práci ještě více, nechala si nabarvit řasy a obočí, aby vypadala stále nalíčená. To však Valerii přestalo časem dostačovat, protože i přes svůj sportovní styl chce vypadat jako dáma. A žádná zvýrazňující barva nedokáže z řas udělat vějíře.

Už by nikdy neměnila

Proto si Valerie nakonec nechala řasy prodloužit. Prodlužování řas metodou řasa na řasu zajistí dlouhé, natočené a husté řasy, které působí naprosto přirozeně. Řasy jsou odolné vůči vodě, nevyžadují náročnou údržbu, a proto jsou vhodné k dennímu nošení. „Jsem nadšená. Vůbec nepoužívám řasenku, tím pádem odpadá i večerní odličování, které jsem vždycky nenáviděla, vypadá to skvěle,“ prozradila herečka. Ačkoli mají mnozí lidé obavy, že nalepování řas vlastním řasám škodí, není to pravda.

Umělé řasy ty vlastní neničí, neoslabují a vypadají opravdu přirozeně. Není se co divit, že kouzlu umělých řas propadly nejen hvězdy, ale i ostatní ženy.

Jak funguje nalepování řas?

Možná se obáváte, že vám mohou řasy po čase vypadat a budete vypadat divně, pokud ihned neseženete odbornou pomoc. Výhodou této metody je, že se nelepí celá řada řas, která by v případě vypadnutí způsobila, že oko bude vypadat mdle. Řasy drží od dvou do čtyř týdnů, někdy i déle, záleží na použitém lepidle. Vypadávají ale postupně, takže je lze průběžně doplňovat. Existuje navíc mnoho typů řas, tak- že je z čeho vybírat. Po nějaké době (cca půl roku) je ale dobré řasy nechat odpočinout. Přece jenom lepidlo, které ulpívá na řasách a je tam permanentně, na ně působí. Odpočinek si řasy proto zaslouží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden