Moje sladké tajemství

Válka Gottových žen stále pokračuje

Moje sladké tajemství

Dokážou vůbec někdy zakopat válečnou sekeru?

Dlouhou dobu se jen spekulovalo o tom že se Ivana Gottová (44), vdova po zpěvákovi Karlu Gottovi (†80) nemá ráda s jeho nejstarší dcerou Dominikou Gottovou (47). Teď už je jasné, že obě ženy k sobě opravdu cítí nevraživost!

Svou dceru Dominiku Gottovou (47) slavný zpěvák miloval, přestože mu za život připravila spoustu těžkých okamžiků. A právě to je podle ní jeden z důvodů, proč jí její macecha Ivana Gottová (44) nemůže přijít na jméno.

„Ivana mě vždycky považovala za černou ovci rodiny, vadilo jí, že jsem dělala tátovi ostudu,“ říká Dominika a nechává tak více nahlédnout do zákulisí jejich složitého vztahu.

Neměla zatěžovat otce

A to není zdaleka jediná věc, kterou prý Ivana Dominice vytýkala. Prý jí vadilo, když se tátovi svěřovala se svými starostmi. Podle ní si je měla nechat pro sebe a neobtěžovat jimi okolí.

Dominika pak sama pak přiznává, že v době, kdy se potýkala se závislostí a její problémy ve Finsku se

Zbývá vám 63% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden