Moje šťastná hvězda

Válka hereček v plném proudu?

Byla to zrada, ze které se nemůže vzpamatovat. Veronika Jeníková (59) měla téměř jistou roli. Jenže přišla Jana Paulová (68) a všechno bylo najednou jinak.


Herečka Veronika Jeníková (59) měla slíbenou roli hospodské v seriálu Jedna rodina. Hodně se pak divila, když jí sdělili, že ji získala Jana Paulová (68). „Dozvěděla jsem se to ze dne na den,“ potvrdila Jeníková.


Řekla si, že je to možná dobře, protože si v lednu zlomila klíční kost a měla ortézu. Přesto ji to mrzelo. Šlo hlavně o to, že ji nikdo nevaroval. A aby toho nebylo málo, od té doby je bez práce.


Udělala to správně?


Paulová tvrdí, že o žádné výměně na poslední chvíli nevěděla. „Normálně jsem dostala nabídku na práci, kterou jsem vzala. Tím to skončilo,“ prohlásila. Náš zdroj blízký seriálu Jedna rodina ale kroutí hlavou a vysvětluje, že to bylo trochu jinak a Paulová prý měla informace o tom, že bere roli právě Jeníkové.


Prý věří na osud, takže když přišla o roli, hodila to za hlavu. Jenže spadla na dno, ze kterého se nemůže dostat.

Pravda však je, že ji to vlastně nemuselo moc zajímat. Ona nebyla ta, kdo o přeobsazení rozhodl. Někteří další herci pak tvrdí, že to Paulová udělala dobře, protože v malém českém rybníčku není práce tolik, aby ji člověk mohl z nějaké lítostí odmítat.

Rány osudu

Což je asi pravda. V redakci jsme se však shodli, že alespoň základní prvky dobrých mezilidských vztahů by zůstat mohly. Hlavně proto, že Jeníková v poslední době prošla tvrdými ranami osudu, kdy jí po konfliktu s maminkou, která trpí Alzheimerovou chorobou, zemřel otec.

Přetahoval se s ní o pyžamo a nešťastně upadl. A krátce nato odešla navždy i milovaná kamarádka Jana Šulcová (†76). Snad už bude jen lépe!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden