Moje sladké tajemství

Vyškrtla manžela ze svého života!

Problémy jsou zřejmě vážnější, než se zdálo.

Jedna z našich nejobsazovanějších seriálových hereček, Lucie Benešová (49), všechny nedávno pořádně šokovala. Sexy blondýnka z komediální série Co ste hasiči se pár měsíců před padesátkou rozhodla, že si pořídí tetování.

Na její levé paži se proto objevila zbrusu nová kérka, na níž nechybí její děti, květiny a domeček. Manžel Tomáš Matonoha (52), s nímž příští rok oslaví už dvacáté výročí svatby, však takové štěstí neměl. „Já myslím, že chlapi se na tetování dávat nemají, ani jména,“ řekla rezolutně hvězda Slunečné.

Dřív na něj nedala dopustit, teď je všechno jinak.

Jasně tím ukázala, že Matonoha pro ni není středobodem vesmíru. Jistotu pro ni představují jen potomci, kteří jí zůstanou navždy, zatímco partner se dá zkrátka vyměnit.

A nejspíš se není čemu divit, za sebou má nevydařený vztah s Filipem Blažkem (50), proto moc dobře ví, že i velké lásce může být jednou konec. „A co s tím tetováním pak?“ dodala upřímně.

Někteří její kolegové si ale myslí, že tím dává najevo manželské problémy, o nichž už se delší dobu spekuluje. Sama se často chlubí svým soukromím, o Matonohovi ale většinou nepadne ani slovo. Sejdou se místo romantických oslav nakonec u soudu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden