Moje šťastná hvězda

Válka s Gelemovou pokračuje

Patrasová si myslela, že už ji nikdy v blízkosti manžela neuvidí. Lucie Gelemová se ale vrací do hry.

Saxofonista FELIX SLOVÁČEK (79) zase zlobí svou manželku DAGMAR PATRASOVOU (60). Začal se kamarádit s exmilenkou a stále si užívá i s jinými ženami. Kdy tohle asi skončí?

Hudebník je velký proutník, to není žádné tajemství. Neuběhne snad týden, aby na společenské akci neproháněl nějakou ženu. Dagmar Patrasová (60) pak žárlí, což se jí nikdo nemůže divit. Podle mnoha prohlášení Felixe Slováčka (79) však herečka řeší své problémy alkoholem.

Pořádně ji vytočil

I když už to vypadalo, že tihle dva se konečně usmířili a zase budou fungovat jako manželé, tak se zdá, že opak je pravda.  Slováček před několika dny s předstihem slavil své osmdesáté narozeniny.

Podle Patrasové několik dní nespal doma a vůbec o něm nevěděla. Je možné, že spal u bývalé milenky Lucie Gelemové (40). Nebo třeba u jiné „flundry“, jak potenciální „kamarádku“ svého manžela nazvala sama herečka. A dodala, že se jí Slováček určitě bojí, protože má proč.


Má problémy s alkoholem

Saxofonista oponuje, že je všechno jinak. Podle svých slov si jeho drahá polovička nic nepamatuje. Prý doma byl, pak odjel na Slovensko kamarádovi na svatbu. Poté se znovu ukázal doma, ale Patrasová tam prý nebyla a nebrala telefony. Slováček jen nechápavě kroutí hlavou. Tvrdí, že Patrasová často vůbec netuší, co se kolem ní děje.

Vše odnáší jejich dcera

Slováček nemá strach, že by mu Patrasová mohla za cokoli vyčinit. Prý zkrátka proto, že nic neprovedl. A Gelemová je pro něj dávná minulost. Tyto jejich nekonečné eskapády ale stále ubližují jejich dceři Anně Slováčkové (27).

Mladá herečka a zpěvačka už měla v minulosti psychické problémy. Navíc si prošla zákeřnou rakovinou. Není to tak dávno, co se po jednom ze svých vystoupení s matkou odmítla potkat. Patrasová se z toho pak zhroutila a musela to „léčit“ skleničkou vína. Nebo spíš několika.

Jestli se Patrasová se Slováčkem nedají dohromady, může se stát, že o dceru přijdou. Přestane ji bavit neustále řešit jejich žabomyší války a být se svými rodiči spojována.

Je terčem nemístných vtipů?

Ono není nic příjemného, když se vás kolegové nebo spolužáci neustále dokola ptají, jak to tedy je s vašimi rodiči. Říká se, že se za ně Slováčková stydí. Divit se jí nikdo nemůže. Navíc se spekuluje o tom, že právě kvůli nim si nemůže najít pořádný vztah.

Asi proto, že jsou pro ni naprosto odstrašujícím příkladem. Přitom by stačila tak málo – aby se Patrasová se Slováčkem začali chovat jako dva dospělí lidé a nechali svých pubertálních manýr. Třeba ale z Itálie přicestuje její kamarád Vito (54) a všechno vyřeší. V minulosti Patrasové dokázal být velkou oporou, tak třeba bude znovu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden