Moje sladké tajemství

Vydrží manžel tempo Pagáčové?

Vypadá to na ideál, ale její muž prostě nemá na výběr.

Patricie Pagáčová (34) má práce nad hlavu. Hraje v novém seriálu Agrometal, objevila se také v sérii Iveta a teď míří ještě do ságy Jedna rodina. Co tomu říká její manžel Tibor Pagáč (31)?

Blonďatá herečka jede na plný plyn a evidentně nehodlá ubrat. V jejím okolí se šušká, že ač je Tibor Pagáč (31) téměř dokonalý manžel, někdy už mu docházejí síly. Koneckonců, který chlap by bez řečí přijal roli mámy i táty v jednom? Sám pracuje na plný úvazek a doma ho čeká druhá směna.

Blond herečka je teď v kurzu a jde ze seriálu do seriálu.

Bude mu do budoucna stačit, že si ho Pagáčová nemůže vynachválit, a kudy chodí, tudy na něj pěje ódy? Podle ní je Pagáč manžel snů, ale i takový muž potřebuje tu a tam volno na své koníčky. Aby se mu ta domácí péče časem nezajedla. Zatím to ale vypadá, že je vše zalité sluncem.

Pagáč svou ženu v jejích ambicích zcela podporuje.

Pagáč se umí postavit i k plotně, takže jeho žena má volné ruce, a když zrovna nenatáčí, užívá si naplno jejich malé Bibiany. Role maminky jí podle jejích slov sedne zdaleka nejvíc a ráda by byla s rodinou častěji, ale když se práce hrne, herečka neumí říct ne.

Snad zůstane Tibor Pagáč stále tím zapáleným manželem a otcem, jakým dosud je. Kdyby ho to náhodou přestalo bavit, Pagáčová by určitě na tempu ubrala. Rodina je pro ni stále na prvním místě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden