Moje šťastná hvězda

Válka se Soukupem! Proč jí chce vzít dceru?

Moje šťastná hvězda

Byli jako reklama na lásku, krátce po seznámení přivedli na svět společnou dceru, mluvilo se o zásnubách a svatbě. Z velkých plánů ale sešlo a postupně jeden druhého začali nenávidět.

Mezi Agátou Hanychovou (36) a jejím expartnerem Jaromírem Soukupem (54) to vře. Začal boj o jejich dceru Rozárku (1) a modelka podle všeho zatím rozhodně nemá navrch.

Když se před pár měsíci Agáta Hanychová (38) a mediální magnát Jaromír Soukup (54) rozešli, nejprve se zdálo, že se na všem v klidu domluví a že jejich ani ne roční dcera Rozárka bude střídavě i každého z rodičů.

Místo pohody ale přišlo házení špíny a vztah, který byl na hraně, definitivně spadl do propasti. Soukupa prý mělo rozčílit i to, že se Hanychová jen krátce po jejich rozchodu provdala za otce svého syna Kryšpína (12), podnikatele Miroslava Dopitu (41).

Nicméně už předtím ale bylo jasné, že moderátor na své bývalé přítelkyni nenechá nit suchou a že udělá všechno proto, aby jí co

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden