Můj kousek štěstí

Přišla manželovi na nevěru?

Neklidné hnízdečko.

Hvězda seriálu Sedm schodů k moci je podruhé v očekávání, s manželem Matějem Podzimkem (43) už vychovávají dceru Lotu (2). Herečka má ale údajně problém, se kterým nepočítala.

Říká se, že se Eva Podzimková (34) trápí, protože její partner se měl zakoukat do jiné ženy. Není úplně jasné, zda mělo jít o jednorázový úlet, delší románek, nebo je to jen drb, který do světa vypustil někdo, kdo žárlí na jejich štěstí. Pravdou ovšem je, že Podzimek má jako scenárista možnost setkávat se s mnoha ženami.

Loni se ostříhala nakrátko, prý aby se manželovi líbila. Bála se snad, že ztrácí zájem?

S bývalou manželkou?

Objevily se dokonce signály, že Podzimek se vídá se svou bývalou manželkou Kristýnou Ryška (38), s níž se rozvedl v roce 2019, stále ale mají blízký vztah. Nebylo by to poprvé ani naposledy, kdy manželé po rozchodu zjistili, že je to k sobě stále táhne.

Přitom Podzimková chce udělat všechno pro to, aby si těhotenství užila. Nechala se slyšet, že sekne s divadlem a zásadně omezí natáčení. „Chci se věnovat klidu a hnízdění,“ prohlásila.

Otázka teď je, zda vůbec nějaký klid bude mít. Možná bude muset řešit, jestli to s Podzimkem vlastně má smysl dál. Samozřejmě v případě, že se drby o jeho záletech potvrdí.

Podpoří ji?

Od scenáristy Podzimka by bylo nezodpovědné, kdyby manželku v těhotenství jakkoli stresoval a naopak by ji měl podpořit. A kdyby to mezi nimi opravdu nešlo dál?

Podzimková rozhodně nebude první ani poslední, které se rozpadl vztah zrovna v těhotenství. Třeba by to pak mohla dát dohromady s některým ze svých bývalých, chodila například s Jiřím Mádlem (37).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden