Můj čas na kafíčko

Bojuje o manžela s mladší milenkou?

Nedávno se krásná herečka Jana Bernášková (42) stala novou posilou oblíbeného seriálu ZOO.


Povídá se, že si na natáčení jezdí odpočinout od manžela, scenáristy Rudolfa Merknera (52). Jejich manželství má být ve velké krizi od té doby, co se spekuluje o tom, že před ní utajil milenku.


Mluvilo se o tom, že se neudržel na uzdě a skončil v posteli s jistou mladičkou herečkou, která to vnímala jako možnost dostat se rychleji k vysněné roli. Herečka ani její manžel se k tomu dodnes nevyjádřili a ani my netušíme, co na tom bylo, či nebylo pravdy. Co ale víme, je to, že už Bernášková s Merknerem nepůsobí tak zamilovaně jako před lety.


Rudolf Merkner (52).

Dcera jako vděčný doprovod

Dokonce se často stává, že ji do společnosti mezi celebrity doprovází dcera Justýna Drábková (17) a manžel zůstává doma. Musel tak třeba i minulý rok opakovaně přihlížet, kterak se na akci náramně bavila s vítězem MasterChefa Romanem Stašou (35).

Tím přímo neříkáme, že by si užili románek, ale jelikož je Bernášková krásná, nikdo by se Stašovi nedivil, kdyby s ní minimálně zkusil flirtovat. Herečka si ale prý vždy držela odstup. Kdykoli se tak potkali, maximálně se na něj usmála a tím to skončilo.

Nechce riskovat své manželství, protože si je jistá, že ji Merkner nikdy nepodvedl, a nevěří pomluvám, které se občas šíří světem českého showbyznysu. Dobře ví, že spolu nejsou manželé už skoro 12 let jen tak pro nic za nic.

Vždy se milovali, skvěle se doplňovali. Bernášková navíc šla do vztahu s Merknerem s jistými zkušenostmi, jelikož už vdaná byla. Jejím prvním manželem byl dramatik a režisér David Drábek (53).

Velká soudní bitva

V roce 2006 se jim narodila dcera Justýna, ale pak herečka od manžela odešla, protože to mezi nimi nefungovalo. Následoval soud, u kterého se Drábek snažil domoci střídavé péče o dceru. Nakonec neuspěl.

Justýna měla už krátce po rozchodu psychické problémy a dalším stresem se vše zhoršovalo – trpěla na záněty ledvin a moc nejedla. „Lékaři jasně řekli, že tohle dítě není vhodné pro střídavou péči,“ říká Bernášková. Dnes je ráda, že si Justýna našla cestu k Merknerovi, a snad i do budoucna budou tvořit šťastnou rodinu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden