Moje šťastná hvězda

Válka seriálových hereček?

Mladičkou Michaelu si všichni oblíbili. Zbude ještě v televizi prostor pro Burešovou?

Nad EVOU BUREŠOVOU (29) se v poslední době stahovala mračna. A štafetu po ní nyní přebírá krásná MICHAELA PECHÁČKOVÁ (18). Připraví starší kolegyni definitivně o práci?


Když Michaela Pecháčková (18) naskočila do seriálu ZOO, byla lidem tak trochu trnem v oku. Bylo znát, že hereckých zkušeností má málo, a navíc ubírala pozornost oblíbené Evě Burešové (29), se kterou byla neustále srovnávána.


Z nenápadné myšky se ale stala hvězda muzikálů, která nejenže prý dostane v seriálu ZOO hlavní dějovou linku, ale také přebírá po Burešové mikrofon a svou písní bude ukončovat každý díl.


Připraví nakonec na první pohled křehká blondýnka slavnější kolegyni definitivně o slávu? Eva Burešová kdysi takhle podobně také začínala, než začal její raketový vzestup...


Vedle Evy Burešové působí Michaela jako anděl.

Převezme štafetu po velké hvězdě?

Každý si ještě určitě pamatuje show Česko Slovensko má talent, kde  Eva před lety všechny odrovnala. Pak se nabídky na muzikály jen hrnuly. A od toho už to byl jen krůček do televize. Pecháčková na to jde sice opačně, přesto se angažuje možná o něco víc, než si Eva myslela.

Ta vytvořila pro své „mladší já“ perfektní příležitost, odešla totiž na mateřskou se svým druhorozeným synem Tristanem Williamem, kterého má s kuchařem Přemkem Forejtem (35), a do ZOO už se nejspíš ani nikdy nevrátí.

Pecháčková je jako náhradnice Burešové zkrátka ideální.Diváci si ji oblíbili, odpustí jí toho mnohem víc. Vedle ní působí mladičká Michaela doslova jako anděl.

A co škola?

Ta jde navíc nyní z role do role, větší míru projektů už odmítá a jen na seriálech si dodnes prý vydělala miliony. Zda herečka ustojí všechen ten tlak, uvidíme během několika týdnů. Otázkou však zůstává, jestli s narůstající slávou zvládne příští rok maturitu, která ji čeká, nebo se na školu vykašle úplně stejně jako její vzor Burešová.

Ta to sice říká málokde, oficiálně  má ale ukončeno jen základní vzdělání. A to by Pecháčkové doma asi neprošlo. Rodiče z ní chtějí mít nejenom úspěšnou, ale i vzdělanou dívku, což je jen a jen dobře. Je to důležité.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden