Můj čas na kafíčko

Whitney Houston dostávala od manžela nařezáno a stejně ho před lidmi bránila!

Můj čas na kafíčko

Rychle se dostala na samotný vrchol slávy. Špatný vztah ji pak srazil dolů.

Už její první album trhalo rekordy a brzy se z ní stala celosvětová superstar. Whitney Houston (†48) ale doplatila na to, že si vzala zpěváka a tanečníka Bobbyho Browna (53). Láska byla v tomto případě slepá.

Po prvním setkání s Bobby Brownem (53) prohlásila Whitney Houston (†48), že je to první muž ve světě hudby, se kterým se mohla normálně bavit a být svá. Myslela si, že je naprosto v pohodě a líbil se jí.

Znovu se pak potkali v jedné show po čtyřech měsících. Stali se přáteli. Whitney nevěděla, že se tímto vztahem vydala z vrcholu, kam se dokázala dostat díky vlastní píli a talentu, až na samé dno a ke svému konci.

První výročí bylo ještě romantické

Už v dobách své největší slávy si Whitney Houston zajistila své místo v Guinessově knize rekordů jako nejvíce oceňovaná umělkyně v historii. Nazpívala i

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden