Moje šťastná hvězda

Dítě Jaromíra Soukupa

Spekulacím je konec! Třetí dítě se třetím mužem. Informaci potvrdila sama modelka Agáta Hanychová (37).


Se svým partnerem Jaromírem Soukupem (53) otěhotněla po čtyřech měsících známosti a jejich rodina se tak rozroste o dalšího člena. Léto ve španělské Marbelle bylo tak vskutku plodné!


Nikdo jim nevěřil


Zvěsti o Agátině těhotenství se nesly českým rybníčkem už nějakou tu dobu. A to, ačkoli jejich vztah vyvolával na začátku rozporuplné reakce, a dokonce byl spekulativně označen za Soukupovu prezidentskou kampaň.


Nic z toho ale, zdá se, není pravda a Agáta se už teď těší na nový přírůstek do rodiny. Její matka, herečka Veronika Žilková (60), tak doufá, že třetí dítě dceru zklidní. Podle jejích slov se Soukup na dítě opravdu těší.


Sám má z předchozího manželství dvě dospělé děti. Modelka má z prvního vztahu s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou (38) syna Kryšpína (11) a z manželství s hercem Jakubem Prachařem (39) dceru Miu (5).


Tu mají ve střídavé péči. Když se rozváděli, Agáta na tom prý nebyla finančně vůbec dobře, dokonce její matka musela prodat rodinnou chatu, aby Hanychová vyplatila bývalého manžela z jejich společného domu.


Špatně se mít nebude


Se Soukupem se ale o finance bát nemusí. Rozhodně je to mnohem lepší partie než všichni truhláři, lékaři a fotbalisti z internetovch seznamek, se kterými si užívala před ním. Tady ji finanční problémy opravdu nečekají! Evidentně si konečně vybrala správně, ale že to trvalo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden